Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES I MODERNITZACIÓ

Núm. 9501
Extracte de la correcció d’errades de la resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització per la qual es convoquen els premis emmarcats dins el programa Premis autonòmics Voluntariat IB 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 525976

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

1. Beneficiaris

S'estableixen dues modalitats de premis atorgats en règim de concurrència competitiva: premis de voluntariat i premi d'organització veïnal.

1.1 Poden optar als premis de voluntariat en aquesta convocatòria, les entitats privades sense ànim de lucre, que duen a terme activitats d'interès general i que compleixin els requisits següents:

a) Estar legalment constituïdes i inscrites en els registres corresponents d'acord amb la normativa establerta.

b) Estar integrades per persones voluntàries, sens perjudici del personal assalariat que puguin tenir.

c) Desenvolupar una part o totes les seves actuacions mitjançant programes de voluntariat en el territori de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

1.2 Poden optar al premi d'organització veïnal d'aquesta convocatòria els ajuntaments de les Illes Balears que hagin coordinat accions d'organització veïnal.

2. Finalitat

2.1 Regular els premis de voluntariat que s'emmarquen dins el programa Premis autonòmics Voluntariat IB 2020, com una acció d'ajuda i reconeixement públic que té per objecte honorar i fomentar l'acció voluntària de les entitats de voluntariat que desenvolupen la seva activitat a les Illes Balears.

2.2 També és objecte d'aquesta convocatòria regular el premi d'organització veïnal que s'emmarca dins el programa Premis autonòmics Voluntariat IB 2020, com una acció d'ajuda i reconeixement públic que té per objecte honorar i fomentar  les fórmules de col·laboració ciutadana, dirigides o coordinades per les entitats locals, que tenen la finalitat d'aglutinar l'acció veïnal voluntària dels seus ciutadans en una acció de benefici comunitari relacionada amb mancances socials i/o sanitàries.

3. Bases reguladores:

L'Ordre de  la consellera de Presidència i Esports de 15 de setembre de 2003 (BOIB núm. 137, de 2 d'octubre), modificada per l'Ordre de la consellera de Presidència i Esports de 19 de febrer de 2004 (BOIB núm. 29, de 28 de febrer) i  l'Ordre de  la consellera de Presidència i Esports  de 8 de març de 2005 (BOIB núm. 48, de 26 de  març), estableix les bases reguladores de les subvencions en matèria de voluntariat.

4. Import:

La dotació de la convocatòria és de 15.000,00 euros.

5. Termini de presentació de sol·licituds:

On diu:

El darrer dia per presentar sol·licituds és dia 18 d'octubre de 2020.

Ha de dir:

El darrer dia per presentar sol·licituds és dia 20 d'octubre de 2020.   

  

Palma, 6 d'octubre de 2020

La consellera d'Administracions Públiques i Modernització Isabel Castro Fernández