Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 9298
Bases per subvencionar ajudes a les empreses per sufragar les despeses del fems durant l'estat d'alarma on varen estar tancades i sense activitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 La Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 30 de setembre 2020, va aprovar les següents:

BASES PER SUBVENCIONAR AJUDES A LES EMPRESES PER SUFRAGAR LES DESPESES DEL FEMS DURANT L'ESTAT D'ALARMA ON VAREN ESTAR TANCADES I SENSE ACTIVITAT

Dins de la política que du a terme l'Ajuntament de Llubí de col·laboració, ajuda i recolzament a les empreses  del nostre poble, la creació d'unes ajudes específiques per retornar la part proporcional del rebut del fems del temps que l'empresa va romandre tancada en motiu de l'estat d'alarma, i d'acord amb la competència municipal de l'article 25.2 e) LRBRL «atención inmediata a personas en situación o riesgo de exclusión social.»  es regeixen les següents bases :

Primera.-DESTINATARIS/-ES - REQUISITS

1.-L'ajuda va destinada a les empreses, comerços i els habitatges turístics que varen romandre tancats durant el temps de l'estat d'alarma.

2.- No podran beneficiar-se d'aquesta ajuda:

- Les empreses que no tinguin la seu al municipi de Llubí.

Segona.-SOL·LICITUDS

1.-Per a sol·licitar l'ajuda s'ha de complimentar l'imprès que figura com ANNEX I en les presents bases i que es facilitarà a l'Ajuntament de Llubí (c/Sant Feliu, 13) , a la pàg. web www.ajllubi.net o a la seu electronica https://llubi.sedelectronica.es.

2.-Les sol·licituds i la documentació corresponent es presentaran en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Llubí (dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 i dilluns de 16:00 a 20:00 hores).

3.-El termini de presentació de sol·licituds serà des de el dia següent de la publicació de les Bases al BOIB fins dia 15 de novembre de 2020

Tota sol·licitud presentada fora de termini serà desestimada.

La instància i l'imprès de sol·licitud (annex I) anirà acompanyant de la següent documentació :

- Fotocòpia del DNI. de la persona que sol·licita l'ajuda.

- CIF de l'empresa

- El rebut del Fems 2020 amb el justificant de pagament.

Tercera.-TIPUS I QUANTIA

La partida pressupostària 231/48000 habilitada per l'Ajuntament de Llubí per a les ajudes al fems, és d'un total de 15000 euros.

Criteris:

  •  S'abonarà el 25% del rebut de fems que estigui declarat com a empresa , comerç o habitatge turístic afectat pel tancament de l'Estat d'alarma.

L'ingrés de l'ajuda serà efectiu una vegada finalitzat el termini de recepció de sol·licituds i sempre que s'hagin complit els requisits per poder optar-hi.

Quarta.-PUBLICITAT

Bases

Es publicaran al BOIB, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Llubí i a la pàgina web municipal ( www.ajllubi.net ).

Llistes

Per mitjà d'un Edicte, s'exposaran en l'Ajuntament les llistes provisionals de sol·licituds admeses i no admeses (proposta de resolució) , obrint-se un termini de 3 dies naturals per a esmenar deficiències.

Una vegada comprovades les reclamacions a les llistes provisionals i esmenades les possibles deficiències es publicarà de la mateixa manera la llista definitiva de sol·licituds admeses i no admeses (Resolució definitiva) que es publicarà al BOIB, al tauler d'edictes i a la pàgina web municipal (www.ajllubi.net).

  

Llubí, 1 de octubre de 2020.

La batlessa

Magdalena Perelló Frontera.

  

ANNEX I.- Instància sol·licitud de subvenció per ajudes bonificació taxa de fems

DADES D'IDENTIFICACIÓ

Nom i Llinatges

DNI

Adreça      

CP      

Telèfon      

 

Municipi      

Adreça electrònica

DADES DE LA PERSONA REPRESENTANT

Nom i Llinatges     

DNI     

Adreça     

CP     

Telèfon     

Municipi     

En qualitat de

     

Adreça electrònica     

 

EXPOSA

Estant informat de la convocatòria específica de subvenció d'acord amb les bases  per subvencionar ajudes a les empreses per sufragar les despeses del fems durant l'estat d'alarma on varen restar tancades i sense activitat, declaro complir els requisits que en ella s'exigeixen i adjunt la documentació requerida.

 

 

S'ADJUNTA

(   ) Fotocòpia DNI, NIE o CIF del sol·licitant.

(   )   Rebut de fems amb justificant de pagament

 

(   )  Dades Bancàries

IBAN_____  /______/______/_____/_____/_____

DECLARACIÓ JURADA:

Declaro que no rep cap subvenció o ajuda per aquest concepte.

 

SOL·LICITA

SIGNATURA

 

Que em sigui concedida la subvenció indicada

 

Llubí,   _____  d  ________________   de 2020.

SRA. BATLESSA DE L´AJUNTAMENT DE LLUBI

  

 

​​​​​​​ANNEX II.- DECLARACIÓ JURADA

En compliment als requisits establerts a  per subvencionar ajudes a les empreses per sufragar les despeses del fems durant l'estat d'alarma on varen restar tancades i sense activitat

 DECLARO:

 No ha sol·licitat ni percebut cap subvenció d'altres administracions per aquest concepte sol·licitad, comprometent-se a comunicar a l'ajuntament la concessió d'altres subvencions o ajuts per a la mateixa finalitat que s'hagin pogut obtenir amb posterioritat a la presentació d'aquest escrit.

Llubí,   _____  de ____________________ de 2020.

Signatura,

Nom:   _________________________

DNI: __________________________