Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 9117
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears, de 27 d’agost de 2020, relativa a la denegació de beques de la convocatòria SOIB Jove Beques d’Èxit per a l’estudi del programa de segona oportunitat per a persones desocupades de més de 18 i menys de 30 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil que cursin segon, tercer o quart d’educació secundària de persones adultes (ESPA), durant el quadrimestre de setembre de 2019 a febrer de 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, de 4 de juny de 2019, (BOIB núm. 77 d'11 de juny), es va aprovar la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per a l'estudi, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades de més de 16 i menys de 30 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, per al període 2014-2020, i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, per al període 2019-2020.

2. D'acord amb el punt primer de l'annex 1 de la Resolució de la convocatòria esmentada, aquestes beques estan adreçades a les persones joves desocupades que cursin, entre d'altres, cursos de segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears per al període 2019-2020.

3. En data 11 de juny de 2020 el cap de servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5, amb el vistiplau de la cap del Departament de Gestió administrativa i jurídica, va emetre un informe desfavorable sobre la concessió de subvencions en concepte de beques en el marc de la convocatòria esmentada.

4. El mateix dia la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va emetre una proposta de resolució de denegació i se concedia un termini de 10 dies hàbils, comptador des del dia següent al de la data de la publicació de la proposta de resolució, per aportar les al·legacions, els documents o les informacions que consideressin convenients.

5. D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, les propostes de resolució es varen notificar a les persones interessades mitjançant publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, del 19 de juny al 3 de juliol de 2020

6. En data 23 de juny de 2020 (amb registre d'entrada núm. 14136), el senyor Bryan Rivas Osorio va presentar un escrit en el qual al·legava que estava inscrit com a demandant desocupat al SOIB i adjunta informe initerromput inscrit en situació de desocupat. El Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5 revisa l'expedient i es comprova que el senyor Rivas Osorio estava inscrit com a demandant desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici del curs escolar (30 de setembre de 2019). Per aquest motiu, s'accepta aquesta al·legació.

7. A dia d'avui no es te constància de la presentació de cap altra al·legació.

8.S'ha comprovat que les sol·licituds de les persones que es detallen en l'annex d'aquesta proposta resolució no reuneixen tots els requisits per atorgar la subvenció sol·licitada

Fonaments de dret

1. Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, de 4 de juny de 2019, (BOIB núm. 77 d'11 de juny), per la qual s'aprova la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per a l'estudi, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades de més de 16 i menys de 30 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, per al període 2014-2020, i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, per al període 2019-2020.

2. L'apartat 5.1 de l'annex 1 de la convocatòria estableix, els requisits per poder beneficiar-se d'aquestes beques:

  1. Tenir  més de 18 anys o complir-los durant el curs escolar i menys de 30.

  2. Estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

  3. Estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, per la qual cosa s'han de complir les circumstàncies següents:

- No haver treballat en el dia natural anterior al moment de rebre l'actuació.

- No haver rebut accions educatives en el dia natural anterior al moment de rebre l'actuació.

- No haver rebut accions formatives en el dia natural anterior al moment de rebre l'actuació.

  1. Aprofitament del curs:

- En el cas dels alumnes que cursin ESPA es requereix haver finalitzat amb aprofitament almenys un dels àmbits de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears.

3. L'article 2.2 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Texte consolidat del Decreto de aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) estableix que el SOIB, per a l'acompliment dels seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

4.- D'acord amb els apartats g i i de l'article 9.4 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Texte consolidat del Decreto de aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol), és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

5.- La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

6.- El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre); té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

7.- D'acord amb l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions que es concedeixen en consideració a la concurrència d'una determinada situació en el perceptor, no requereixen cap altra justificació que l'acreditació per qualsevol mitjà admissible en dret de la situació esmentada prèviament a la concessió, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l'existència.

8.- Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de polítiques actives d'ocupació gestionades pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 146, de 24 d'octubre).

9.- D'acord amb l'article 7.3 de l'Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, la selecció dels beneficiaris es pot dur a terme per procediments que no són de concurs quan no siguin necessàries la comparació i la prelació, en un únic procediment, de totes les sol·licituds entre si (d'acord amb l'article 17.2 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre)

10.- La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat- Autònoma de les Illes Balears per l'any 2015, en la disposició final setena modifica l'article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball.

11.- D'acord amb el Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel es modifica el Decret 12/2019 de 2 de juliol, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears , (BOIB núm. 106, de 2 d'agost), el SOIB està adscrit a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Denegar una subvenció en concepte de beca de la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per a persones desocupades de més de 18 i menys de 30 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil que cursin segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA), durant el quadrimestre de setembre de 2019 a febrer de 2020, a les persones i pels motius que consten en l'annex d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma, 29 de setembre de 2020

El director general de Model Econòmic i Ocupació Llorenç Pou Garcias Per delegació de competències del president del SOIB (Resolució de 9 de juliol 2019, BOIB núm. 94, d'11de juliol)

 

ANNEX

LLINATGES

NOM

DNI

Núm. Expedient

CENTRE EDUCATIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

article convocatòria

AGUILO JIMENEZ

ALBERTO

*****935Z

BESO1 140/2019-20

S'ARENAL

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

ALBIÑANA SANCHEZ

PAULA

*****781E

BESO1 24/2019-20

JOAN MIR I MIR

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

ANDACHI PAZMIÑO

HEIDY MICHELLE

*****804W

BESO1 152/2019-20

CAMP RODÓ

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

ARIAS PAREDES

ANAIS KIARA

*****631Y

BESO1 156/2019-20

SA POBLA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

ASSOU HAMMOUTI

YASIN

*****489F

BESO1 116/2019-20

FRANCESC DE BORJA MOLL

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

AYHAN AHMED

ARZU

*****036N

BESO1 109/2019-20

ES RAIGUER

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

BALBUENA AREVALO

ENZO

*****734F

BESO1 129/2019-20

LLEVANT

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

BALLESTEROS VAYA

AARON

*****444Z

BESO1 193/2019-20

CALVIÀ

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

BARRIOS MARTORELL

MARIA

*****312C

BESO1 25/2019-20

ARTÀ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

BENABDERRAHIM BATOUN

AHMED

*****618D

BESO1 73/2019-20

CAMP RODÓ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

BORT GARAU

XAVIER CLIMENT

*****219V

BESO1 128/2019-20

LA BALANGUERA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

BOVER PONS

MARIA AGNES

*****891E

BESO1 110/2019-20

MANCOMUNITAT DES PLA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

BRIDGE

OLIVER JOHN

*****747D

BESO1 6/2019-20

CALVIÀ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

BUJOSA FERNANDEZ

FRANCISCO JAVIE

*****112G

BESO1 147/2019-20

CAMP RODÓ

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b de l'annex

BUONINCONTRO

EDEN

*****593R

BESO1 208/2019-20

CALA D'EN BOU

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

CARRIO PORQUER

JOAN

*****721Z

BESO1 44/2019-20

SA POBLA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

CASTRO CHAUVIN

VICTORIA

*****126C

BESO1 55/2019-20

LLEVANT

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

COBAS VICENS

TOMAS

*****948D

BESO1 167/2019-20

SA POBLA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

COMPAORE

GUEMILATOU

*****846F

BESO1 151/2019-20

SON CANALS

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

CUEVAS FONSECA

JONATHAN DARIO

*****085D

BESO1 144/2019-20

SUD

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

DE LA SIERRA MUÑOZ

ALVARO

*****634B

BESO1 19/2019-20

ES RAIGUER

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

DIALLO SOCIAS

AIDA KANE

*****599Q

BESO1 187/2019-20

SA POBLA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

DIENG

FATIMA

*****146P

BESO1 180/2019-20

FRANCESC DE BORJA MOLL

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b de l'annex

DOBOS

DENISA OLIVIA

*****807B

BESO1 81/2019-20

JOAN MIR I MIR

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

DOMINGUEZ NARIO

MEGAN

*****027R

BESO1 185/2019-20

SANT ANTONI

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

DONAIRE LARRUBIA

ALBA

*****827V

BESO1 99/2019-20

LLEVANT

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

DURANDEAU PRADO

ALVARO

*****947Q

BESO1 51/2019-20

JOAN MIR I MIR

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

EL HARRAK RODRIGUEZ

SAMER

*****426D

BESO1 40/2019-20

CALVIÀ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

EL KAMMOUNI

YOUSRA

*****756F

BESO1 90/2019-20

FRANCESC DE BORJA MOLL

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

EL KHARRAZ GARCIA

ISMAEL

*****124M

BESO1 111/2019-20

SON CANALS

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

EL OUASTANI

NAOUAL

*****569Y

BESO1 45/2019-20

JOAN MIR I MIR

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

ESSADIK

LAMYAE

*****599M

BESO1 67/2019-20

LLEVANT

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

ESTRANY MARTINEZ

MARIA ANGELS

*****928B

BESO1 131/2019-20

S'ARENAL

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b de l'annex

EXPOSITO FERNANDEZ

ALAN DAVID

*****507R

BESO1 148/2019-20

JOAN MIR I MIR

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

FAJARDO GARCIA

MARIA ISABEL

*****242P

BESO1 26/2019-20

LLEVANT

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

FLORIT VAZ

JOSE CARLOS

*****431W

BESO1 121/2019-20

CAMP RODÓ

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

FUENTES ANDUJAR

NORAY

*****261B

BESO1 120/2019-20

CAMP RODÓ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

GARCIA ARJONA

RAFAEL

*****153G

BESO1 175/2019-20

SA POBLA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

GARCÍA ESPINAR

DAVID

*****238N

BESO1 198/2019-20

CALVIÀ

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

GARCIA PETITE

DIEGO

*****840Q

BESO1 155/2019-20

ARTÀ

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

GARCIA VIDAL

MARTA

*****892K

BESO1 149/2019-20

CAMP RODÓ

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b de l'annex

GARCIA-NAVAS VILLAGRAN

SAMUEL

*****553G

BESO1 58/2019-20

LLEVANT

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

GOMEZ MORILLA

MARINA

*****941A

BESO1 209/2019-20

SANT ANTONI

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

GONZALEZ BELLO

CLAUDIA

*****968Z

BESO1 182/2019-20

SA POBLA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

HAJJI

SABAH

*****915S

BESO1 8/2019-20

LLEVANT

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

HERRAIZ ARIAS

PAU

*****976P

BESO1 38/2019-20

JOAN MIR I MIR

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

HUGUET MARTINEZ

RUBEN

*****958C

BESO1 169/2019-20

SUD

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

HURTADO PLAZA

CARLOS GABRIEL

*****294Q

BESO1 75/2019-20

LA BALANGUERA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

INFANTE ACOSTA

IGNACIO RAFAEL

*****328V

BESO1 139/2019-20

CAMP RODÓ

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b de l'annex

ITALIANI ROSSELLO

NEREA

*****217S

BESO1 123/2019-20

ANTONI MAURA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

ITALIANI ROSSELLO

AINA

*****220H

BESO1 138/2019-20

ANTONI MAURA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

JIMENEZ CIRER

COLOMA MARIA

*****829P

BESO1 141/2019-20

SA POBLA

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b de l'annex

JIMENEZ SABORIDO

CLAUDIA

*****218Z

BESO1 157/2019-20

SA POBLA

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

KANOUBI

DOUNIA

*****639N

BESO1 46/2019-20

LLEVANT

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

LEÓN TERENTE

CARLOS

*****935L

BESO1 105/2019-20

CALVIÀ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

LOPEZ NICE

ANDRES

*****221D

BESO1 211/2019-20

SANT ANTONI

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

LOZANO TRUYOLS

CHRISTIAN

*****502Y

BESO1 71/2019-20

ALCUDIA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

MACIAS MORENO

VICTOR MANUEL

*****963H

BESO1 154/2019-20

SON CANALS

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

MANSSOURI MANSOURI

MOHAMED

*****608D

BESO1 95/2019-20

SON CANALS

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

MARTI PASTOR

JAUME

*****898H

BESO1 164/2019-20

ARTÀ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

MARTINEZ FIGUEIRA

EVA

*****439L

BESO1 122/2019-20

CALVIÀ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

MARTINEZ GARCIA

RUBEN

*****183V

BESO1 194/2019-20

CALVIÀ

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

MARTINEZ HURTADO

SHAKIRA

*****260P

BESO1 10/2019-20

CALVIÀ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

MARTINO GONZALEZ

FACUNDO CATRIEL

*****621K

BESO1 35/2019-20

CAMP RODÓ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

MAS TORDILLO

MARK

*****168T

BESO1 14/2019-20

ES RAIGUER

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

MASSIGNANI SANCHEZ

KEVIN

*****334V

BESO1 69/2019-20

CAMP RODÓ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

MAUREIRA ARAYA

JOAQUÍN IGNACIO

*****494H

BESO1 48/2019-20

ALCUDIA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

MINGORANCE SAEZ

ZAIRA

*****251L

BESO1 104/2019-20

MANCOMUNITAT DES PLA

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

MIRALLES SERRA

GLORIA

*****270L

BESO1 33/2019-20

SON CANALS

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

MOLINA MORA

JOSE MANUEL

*****400C

BESO1 103/2019-20

S'ARENAL

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

MORANTE CATALAN

YOLANDA

*****717N

BESO1 57/2019-20

LA BALANGUERA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

MUÑOZ COLL

FERNANDO

*****589J

BESO1 199/2019-20

JOAN MIR I MIR

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

MUROS MATAS

ALBERTO

*****079A

BESO1 168/2019-20

S'ARENAL

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

 

5.1.b i c de l'annex

NICOLAU VIVES

SEBASTIÁN

*****242B

BESO1 98/2019-20

FRANCESC DE BORJA MOLL

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

PALLARES ESTEVEZ

ANTONIO

*****900M

BESO1 15/2019-20

LA BALANGUERA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

PATRICIO FRAILE

ISABEL

*****122D

BESO1 97/2019-20

CAMP RODÓ

Tenir menys de 18 anys durant el curs escolar

5.1.a de l'annex

PEREIRA CHARUPA

KEVIN

*****221L

BESO1 146/2019-20

LLEVANT

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

PEREYRA GAY

MILENA NAHIR

*****125M

BESO1 136/2019-20

CAMP RODÓ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

PINTEÑO ESTRANY

JOSE ANTONIO

*****542P

BESO1 165/2019-20

LLEVANT

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

PIÑERO DIEZ

LUIS ANDRES

*****151C

BESO1 192/2019-20

JOAN MIR I MIR

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

PISKA

MEVLUT

*****217K

BESO1 102/2019-20

LA BALANGUERA

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b de l'annex

PONS MANZANARES

PATRICIA

*****851C

BESO1 94/2019-20

JOAN MIR I MIR

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

RAMIS PEREZ

MARIA ANTONIA

*****275Z

BESO1 173/2019-20

SA POBLA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

RAMOS VILLARREAL

ALEXANDRA PATRICIA

*****548T

BESO1 162/2019-20

S'ARENAL

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

RENDON VAZQUEZ

ANGELA GABRIELA

*****315R

BESO1 204/2019-20

ST. JOSEP

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b de l'annex

REYNES GARCIA

MIRYAM

*****901F

BESO1 206/2019-20

ESPORLES

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

RIBAS HIRIGOYEN

TANIT

*****587F

BESO1 210/2019-20

ST. JOSEP

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

ROSA BARROSO

ALEJANDRO

*****563K

BESO1 100/2019-20

SON CANALS

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

RUIZ GREGORY

LAURA ISABELLA

*****791C

BESO1 106/2019-20

LA BALANGUERA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

SANCHEZ LEON

ADRIANA

*****648E

BESO1 205/2019-20

PALMA

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

SANCHEZ RODRIGUEZ

PABLO

*****338N

BESO1 79/2019-20

LLEVANT

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

SANSO SANSO

JUAN

*****690F

BESO1 127/2019-20

MANCOMUNITAT DES PLA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

SANTOS IBARRA

NICOLE JAMILETH

*****576P

BESO1 124/2019-20

JOAN MIR I MIR

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b de l'annex

SERRANO RAMIS

ANGELA

*****389H

BESO1 174/2019-20

SA POBLA

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b i c de l'annex

SUAREZ PUIGROS

AURORA

*****372E

BESO1 80/2019-20

ARTÀ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

TERRON AVILA

SERGIO

*****574E

BESO1 65/2019-20

SON CANALS

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

TIAMIYU

USMAN OLADIPUPO

*****042H

BESO1 190/2019-20

CALVIÀ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

TRUJILLO MARTINEZ

SILVANA ARISON

*****393L

BESO1 113/2019-20

MANCOMUNITAT DES PLA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

VARGAS

ALEJANDRA BEATRIZ

*****469Z

BESO1 159/2019-20

SA POBLA

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex

VIDAL PONS

NURIA

*****806B

BESO1 132/2019-20

JOAN MIR I MIR

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

5.1.b de l'annex

ZURITA ORELLANA

RUTH DIMELZA

*****721Q

BESO1 130/2019-20

CALVIÀ

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

5.1.g de l'annex