Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 9113
Extracte de la Resolució del director de Fundació Mallorca Turisme, Mallorca Film Commission, de 21 de setembre de 2020 per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions per al desenvolupament i difusió d’obres audiovisuals vinculades a Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 525913

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/index) i a la pàgina web de la Fundació Mallorca Turisme

www.fundaciomallorcaturisme.net:

Primer. Beneficiaris

a) Línies 1 i 2: empreses, associacions i persones físiques de producció audiovisual independents. Els de fora de Mallorca en relació amb una obra vinculada a Mallorca.

b) Línia 3: persones físiques sense necessitat d'estar donades d'alta d'activitats econòmiques. Operes primes.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és convocar subvencions per al desenvolupament i la difusió de productes audiovisuals vinculats a Mallorca ja sigui per autoria (guió, direcció, producció), pels continguts de l'obra (que serveixen per donar a conèixer, aprofundir o difondre els valors cultuals, històrics, ambientals o patrimonials de Mallorca a través de personatges, paisatges, històries), les localitzacions o qualsevol altre vincle demostrable amb l'illa.

La finalitat és fomentar la producció audiovisual vinculada a Mallorca per l'impacte que té com a mitjà de promoció turística.

Són subvencionables:

- Línies 1 i 3: aquells projectes desenvolupats entre l'1 de gener de 2019 i l'11 de desembre de 2020.

- Línia 2: aquells projectes produïts o distribuïts entre l'1 de gener de 2019 i l'11 de desembre de 2020.

Tercer. Bases reguladores

Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017, amb modificació BOIB núm. 96, de 4 d'agost). 

Quart. Quantia

El pressupost de despeses de la Fundació Mallorca Turisme per a l'any 2020 destina a aquesta convocatòria la quantitat de 425.000 € (quatre-cents vint-i-cinc mil euros), a càrrec del capítol 4, que es distribueix de la següent manera:

  • Línia 1. 250.000 € per desenvolupament de projectes (llargmetratges, sèries de ficció, animació, curtmetratges de ficció i videoclips).
  • Línia 2. 150.000 € per producció, difusió i distribució de llargmetratges, sèries de ficció, animació, curtmetratges de ficció i videoclips.
  • Línia 3. 25.000 € per a desenvolupament d'òperes primes (llargmetratges, animació, curtmetratges de ficció i videoclips per no professionals i/o estudiants del sector audiovisual).

Cinquè. Import màxim subvencionable

Línia 1.

Sèries de ficció, màxim per sèrie 30000 €, total 90.000 €

Llargmetratges, màxim per peça 20000 €, total 140.000 €

Curtmetratges i videoclips, màxim per peça 4000 €, total 20.000 €

Línia 2

Sèries de ficció, màxim per sèrie 20.000 €, total 40.000 €

Llargmetratge, màxim per peça, 20.000 €, total 80.000 €

Curtmetratges i videoclips, màxim per peça 5.000 €, total 30.000 € 

Sisè. Termini per presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds, i tota la documentació annexa, és de 15 dies hàbils comptats a partir de l'endemà a la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el BOIB, mitjançant presentació en el Registre electrònic de la Fundació Mallorca Turisme (https://fundaciomallorcaturisme.net/seu-electronica/ - seu electrònica-) i també als llocs establerts en l'apartat 4 de l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en aquest darrer supòsit s'ha d'avisar de la presentació al correu electrònic info@fundaciomallorcaturisme.net.

Setè. Altres dades

El model normalitzat de sol·licitud i la documentació que s'hi ha d'acompanyar es troba disponible, igualment, a la seu electrònica de la Fundació Mallorca Turisme.

Les subvencions que s'atorguen en aquesta convocatòria són incompatibles amb l'obtenció d'altres ajudes o contractes de la Fundació Mallorca Turisme i són compatibles amb altres ajudes o subvencions d'altres entitats.

 

Palma, 21 de setembre de 2020

El director de la Fundació Mallorca Turisme

Miquel Pastor Jordà