Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INNOVACIÓ EMPRESARIAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 9090
Extracte de la Resolució del president de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) de 25 de setembre de 2020 per la qual s’aprova la convocatòria per a la concessió d’ajuts per al disseny de plans de transformació digital per a l’any 2020 destinats a la indústria balear, en el marc d’«Idigital, estratègia de digitalització industrial»

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 525539

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b) i 20.8.a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de dades nacional de subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer

Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d'aquesta convocatòria les empreses de caràcter industrial amb els epígrafs de l'impost sobre activitats econòmiques (IAE) inclosos en les divisions 2, 3, 4 i 691.2 de la secció primera corresponent a activitats empresarials, i que estiguin inscrites en la divisió A corresponent a establiments i activitats industrials del Registre Integrat Industrial, o en el Registre Miner de les Illes Balears de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius. També poden ser-ne beneficiàries les empreses incloses en el grup 504 de l'IAE de la secció primera corresponent a activitats empresarials, i que estiguin inscrites en la divisió B corresponent a les empreses de serveis relatives a l'activitat industrial del Registre Integrat Industrial.

Segon

Finalitat

La finalitat d'aquesta convocatòria d'ajuts és impulsar la transformació digital de la indústria balear a través del disseny i l'elaboració de plans de transformació digital.

Els plans de transformació digital s'adrecen a microempreses, petites i mitjanes empreses industrials de les Illes Balears, independentment del seu grau de maduresa digital. Des d'empreses que estiguin en les fases inicials, a empreses que ja hagin assolit un cert grau de maduresa digital, fins a les que es trobin en un punt de digitalització avançada.

Tercer

Bases reguladores

L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria de promoció industrial (BOIB núm. 52, de 17 d'abril de 2008).

Quart

Crèdit

Cent mil euros (100.000 €).

Cinquè

Quantia dels ajuts

5.1.   L'ajut serà del 90 % del cost subvencionable per a empreses que es presentin per primera vegada al programa Idigital, i per a empreses de la convocatòria de 2018-2019, la quantia dels ajuts serà del 80 % del cost subvencionable.

5.2.  El cost subvencionable són les hores d'assessorament i consultoria especialitzada per elaborar un pla de transformació digital. El nombre d'hores subvencionades serà de 60 hores, de les quals 12 hores seran presencials sempre que sigui possible i 48 hores seran de consultoria en línia per a l'elaboració del pla de transformació digital, amb un cost subvencionable de 4.500 €. En el cas d'empreses que participin per primera vegada en el programa, la subvenció serà del 90 % del cost subvencionable, és a dir, 4.050 € els assumeix l'IDI i el 10 % restant, és a dir, 450 €, els assumeix l'empresa; i en el cas d'empreses que varen participar en l'edició anterior de l'any 2018-2019, l'ajut serà del 80 % del cost subvencionable, és a dir, 3.600 €, i el 20 % restant l'ha d'assumir l'empresa, és a dir, 900 €.

Sisè

Termini de presentació de sol·licituds

6.1. El termini per presentar les sol·licituds és d'un mes des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 25 de setembre de 2020

El president de l'IDI

Juan Pedro Yllanes Suárez