Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 8932
Modificació del punt 8è de les normes de selecció de projectes per al Catàleg d'Activitats Culturals del CIM (CACIM)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució relativa a la modificació del punt 8è de les normes de selecció de projectes per al Catàleg d'Activitats Culturals del Consell de Mallorca (CACIM)

La vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, dia 24 de setembre de 2020, ha dictat la resolució que transcric literalment a continuació:

»Antecedents

1. El 21 de gener de 2020, la vicepresidenta primera i consellera executiva del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Isabel Busquets Hidalgo, va dictar una resolució on aprovava les noves Normes de selecció de projectes pel Catàleg d'Activitats Culturals del Consell de Mallorca (CACIM), publicades al BOIB núm. 15, de 4 de febrer de 2020.

2. Dia 23 de setembre la directora insular de Cultura ha emès memòria justificativa.

3.  En aquests moments s'ha detectat la necessitat de modificar el punt 8è de les esmentades normes, amb la finalitat d'agilitzar la inclusió de nous projectes.

Fonaments de dret

1. Decret d'organització de dia 9 de desembre de 2019 (BOIB núm. 167 de 12 de desembre de 2019), parcialment modificat pels decrets de 6 de març de 2020 (BOIB núm. 29 de 7 de març de 2020), 22 de maig de 2020 (BOIB núm. 95, de 28 de maig de 2020) i 9 de juliol de 2020 (BOIB núm. 131 de 25 de juliol de 2020).

2. Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre de 2015).

3. La  Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars

Atesos el antecedents i els fonaments de dret exposats, dicto la següent,

Resolució

1. Afegir un nou paràgraf al punt 8. Funcionament del catàleg, del Catàleg d'Activitats Culturals del Consell Insular de Mallorca (CACIM), publicades al BOIB núm. 15, de 4 de febrer de 2020, amb la següent redacció

“Excepcionalment i sempre i quan la Comissió Tècnica de Selecció de Projectes ho consideri oportú, es podran fer reunions de manera extraordinària en atenció a possibles necessitats que puguin esdevenir-se.”

2. Publicar aquesta resolució al BOIB, al tauler d'edictes del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística i, a efecte informatiu, a la pàgina web del Consell Insular de Mallorca.

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació o publicació. El recurs es pot interposar formalment davant aquest conseller executiu/consellera executiva o davant la presidència del Consell Insular de Mallorca, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.»

  

Palma, 24 de setembre de 2020

El secretari tècnic del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística

Josep Mallol Vicens

(Per delegació, resolució de 23/07/2019; BOIB núm. 109, de 08/08/2019)