Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 8707
Constitució de la borsa de Tècnic Superior en Serveis de Restauració (FP2)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), mitjançant el Decret núm. 2020-1019, de 21 de setembre, ha resolt el següent:

“ El decret de la Batlia núm. 2020-0900, de data 21 d'agost, aprova la convocatòria, així com les bases (annex I) pel sistema de concurs, de la constitució d'una Borsa de treball de TÈCNIC SUPERIOR EN SERVEIS DE RESTAURACIÓ (FP2) per cobrir amb caràcter laboral temporal, per obra i servei, pel curs 2020-21 del PROGRAMA PQI de la Conselleria d'Educació i Universitat: PROGRAMA AUXILIAR DE SERVEIS DE RESTAURACIÓ, de l'Àrea de Serveis Educatius de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), motivada per la realització del programa, d'acord a la convocatòria publicada al BOIB núm. 110, de 18 de juny de 2020, sota el títol “Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 9 de juny de 2020 per la qual es convoquen ajuts econòmics per desenvolupar els programes de qualificació inicial en corporacions locals, mancomunitats de municipis, organitzacions no governamentals, associacions professionals i empresarials sense ànim de lucre, i entitats d'economia social durant el curs 2020-2021”, ja que el programa objecte de sol·licitud de subvenció no es podria dur a terme sense la contractació del personal tècnic adequat objecte de la present.

En data 14 de setembre de 2020, el tribunal qualificador a l'acta del procés selectiu, proposa elevar a definitiva la constitució de la borsa de Tècnic Superior en Serveis de Restauració (FP2), un cop transcorregut el termini de 3 dies naturals a comptar de la publicació de l'anunci adient a la seu electrònica municipal.

En data 15 de setembre de 2020 s'exposa, mitjançant edicte, en seu electrònica municipal, la proposta del tribunal de l'acta ressenyada, relativa a la taula de qualificació i a l'ordre de prelació resultant de la mateixa.

En data 18 de setembre de 2020 finalitza el termini d'exposició pública i es constata que no s'ha presentat, en dit termini, cap tipus de sol·licitud de revisió o al·legació.

Per això i d'acord amb la legislació vigent en matèria de personal, i en ús de les atribucions conferides a l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local i l'article 41.14 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització i funcionament de règim jurídic de les Entitats locals

R E S O L C :

Primer.- Constituir la Borsa de treball de TÈCNIC SUPERIOR EN SERVEIS DE RESTAURACIÓ (FP2) per cobrir amb caràcter laboral temporal, per obra i servei, pel curs 2020-21 del PROGRAMA PQI de la Conselleria d'Educació i Universitat: PROGRAMA AUXILIAR DE SERVEIS DE RESTAURACIÓ, de l'Àrea de Serveis Educatius de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), motivada per la realització del programa, d'acord a la convocatòria publicada al BOIB núm. 110, de 18 de juny de 2020, sota el títol “Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 9 de juny de 2020 per la qual es convoquen ajuts econòmics per desenvolupar els programes de qualificació inicial en corporacions locals, mancomunitats de municipis, organitzacions no governamentals, associacions professionals i empresarials sense ànim de lucre, i entitats d'economia social durant el curs 2020-2021”, ja que el programa objecte de sol·licitud de subvenció no es podria dur a terme sense la contractació del personal tècnic adequat objecte de la present, d'acord amb allò establert a la resolució de la Batlia núm. 2020-0900, de data 21 d'agost, publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 148, de 27 d'agost de 2020, amb una vigència de tres anys,  i resta com segueix a continuació:

Ordre de prelació per especialitat

Nom i cognoms

DNI

Català B2

CONCURS

 

 

 

 

 

1

Pedro José Martínez Riera

***67894H

C1

11'15

 

 

 

 

 

2

Margarita Alzamora Blanco

***26842D

C1

4'5

 

 

 

 

 

Segon.- Publicar la present, mitjançant edicte,  al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), a la seu electrònica de l'Ajuntament de Son Servera (sonservera.eadministracio.cat) i al tauler d'anuncis municipal, a l'objecte de donar-ne coneixement públic.

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant l' Alcalde/essa d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d' 1 d' octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós – administratiu, davant el Jutjat o la Sala que resulti competent, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciós – Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós – administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això, sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs estimi més convenient en el seu dret.”

 

Son Servera,  21 de setembre de 2020

La  batlessa

Natalia Troya Isern