Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 8770
Resolució batlia del dia 21 de setembre de 2020 sobre l'anul·lació de la publicació del BOIB de l'aprovació definitiva de l'ordenança reguladora e la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari pels serveis de subministrament domiciliari d'aigua i clavegueram

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Des de la Batlia de l'Ajuntament des Mercadal, dia 21 de setembre de 2020, s'ha dictat la Resolució núm. 872, que diu:

“Atès que el passat dia 25 de juny de 2020 el Consistori en sessió extraordinària es va acordar aprovar inicialment la modificació de l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari pels serveis de subministrament domiciliari d'aigua i clavegueram, publicat al BOIB núm. 133 del dia 30 de juliol de 2020.

Atès que havent transcorregut el termini d'exposició al públic de l'acord d'aprovació inicial, no es va presentar cap al·legació i per error es va enviar la publicació definitiva de l'ordenança al BOIB núm. 162 del dia 19 de setembre de 2020, ja que segons l'informe de secretaria del dia 18 de juny de 2020 manca l'informe de la Comissió de Preus de l'Aigua.

Fent ús de les facultats que m'han estat conferides, RESOLC:

1. Anul·lar l'anunci publicat al BOIB núm. 162 del dia 19 de setembre de 2020 sobre l'aprovació definitiva de l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari pels serveis de subministrament domiciliari d'aigua i clavegueram fins que no hi hagi l'informe perceptiu de la Comissió de Preus de l'Aigua.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears ”

 

Es Mercadal,  21 de setembre de 2020

El batle

Francesc Ametller Pons