Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 8699
Acord del Consell de Govern de 21 de setembre de 2020 pel qual es designen els representants del Govern de les Illes Balears a la Junta Rectora del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant l'Acord del Consell de Govern de 23 de desembre de 2010 (BOIB núm. 190, de 30 de desembre), s'autoritzà prèviament la fusió dels consorcis de recursos sociosanitaris i assistencials de Mallorca, de Menorca i d'Eivissa i Formentera, així com la creació del nou Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears i la integració de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en el nou consorci d'àmbit autonòmic. En aquest mateix Acord s'autoritzaren prèviament els estatuts que havien de regir aquest Consorci.

Mitjançant l'Acord del Consell de Govern de 20 de setembre de 2019 es designaren set membres en representació del Govern de les Illes Balears a la Junta Rectora del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears, d'acord amb la composició prevista en la redacció dels Estatuts, autoritzats prèviament pel Consell de Govern de 23 de desembre de 2010.

En data 13 de desembre de 2019 (BOIB núm. 168, de 14 de desembre), el Consell de Govern va autoritzar prèviament la modificació dels Estatuts del Consorci. D'acord amb l'article 13 dels Estatuts, la Junta Rectora, màxim òrgan de direcció i govern del Consorci, està integrada pels membres següents:

a) El conseller o consellera competent en matèria de serveis socials, que hi actua com a president o presidenta, o la persona que delegui.

b) El conseller o consellera competent en matèria de salut, que hi actua com a vicepresident o vicepresidenta, o la persona que delegui.

c) Tres membres en representació del Govern de les Illes Balears, que designa el Consell de Govern, o les persones que deleguin.

c bis) Un membre en representació de la conselleria competent en matèria d'hisenda, designat també pel Consell de Govern, o la persona que delegui.

d) Un membre en representació del Consell Insular de Mallorca, designat i nomenat per aquest Consell, o la persona que delegui.

e) Un membre en representació de Consell Insular de Menorca, designat i nomenat per aquest Consell, o la persona que delegui.

f) Un membre en representació de Consell Insular d'Eivissa, designat i nomenat per aquest Consell, o la persona que delegui.

g) Un membre en representació de Consell Insular de Formentera, designat i nomenat per aquest Consell, o la persona que delegui.

Atès que, d'acord amb la nova redacció dels Estatuts, els membres en representació del Govern de les Illes Balears han passat de set a quatre, cal adaptar la composició de la Junta Rectora del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears.

Així doncs, pertoca al Consell de Govern designar els quatre membres en representació del Govern de les Illes Balears a la Junta Rectora del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears d'acord amb la nova composició establerta en els Estatuts.

A més, prèviament cal disposar el cessament dels representants del Govern de les Illes Balears a la Junta Rectora nomenats d'acord amb la composició estatutària anterior.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Afers Socials i Esports, en la sessió de 21 de setembre de 2020, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Disposar el cessament de les persones següents com a representants del Govern de les Illes Balears a la Junta Rectora del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears:

  • Juan Manuel Rosa González, director general de Planificació, Equipaments i Formació.
  • Gregorio Molina Paniagua, director general d'Atenció a la Dependència.
  • Teresa Bárbara Vallespir Acosta, directora general de Serveis Socials.
  • Francesc Miralles Mascaró, director general de Cooperació Local i Patrimoni.
  • Atanasio García Pineda, director general de Prestacions i Farmàcia.
  • Angélica Miguélez Chamorro, subdirectora d'Atenció a la Cronicitat (Servei de Salut).
  • Irene Truyols Cantallops.

Segon. Nomenar representants del Govern de les Illes Balears a la Junta Rectora del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears les persones següents:

  • Juan Manuel Rosa González, director general de Planificació, Equipaments i Formació.
  • Xavier Lluís Bacigalupe Blanco, secretari general de la Conselleria d'Afers Socials i Esports.
  • Angélica Miguélez Chamorro, subdirectora d'Atenció a la Cronicitat (Servei de Salut).
  • Francesc Miralles Mascaró, director general de Cooperació Local i Patrimoni.

Tercer. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 21 de setembre de 2020

La secretària del Consell de Govern Pilar Costa i Serra