Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES I MODERNITZACIÓ

Núm. 8638
Resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització en el segon quadrimestre de 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització en el segon quadrimestre de 2020:

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, mitjançant la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització, i l'Agència Tributària de les Illes Balears relatiu a l'homologació retributiva de la carrera professional del personal funcionari de carrera que passi a ocupar un lloc de treball en comissió de serveis i tengui reconegut en l'Administració d'origen algun nivell o grau de carrera professional horitzontal.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització i l'Ajuntament de Porreres per a la coordinació de les actuacions relatives a la fossa núm. 5 del cementeri de Porreres.

  • Conveni entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Consell de Seguretat Nuclear sobre planificació, preparació i resposta davant situacions d'emergència radiològica.

  • Conveni entre l'Agència Estatal d'Administració Tributària i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en matèria de subministrament d'informació per a finalitats no tributàries.

 

Palma, 18 de setembre de 2020

La consellera d'Administracions Públiques i Modernització Isabel Castro Fernández