Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 8569
Extracte de les Bases de la convocatòria d'ajudes per als centres que imparteixin educació primària i secundària que tenguin alumnat adherit al Programa de reutilització de llibres de text i material didàctic, empadronat al municipi de Sant Antoni de Portmany, cursos 2018-2019 i 2019-2020, aprovades per la Junta de Govern Local de 4 de setembre de 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b) i 20.8a) de la Llei 38/2003 de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans./). Codi identificador BDNS: 522981

Primer. Objecte.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és la concessió d'ajudes als centres que imparteixen educació primària i secundària que tenguin alumnat adherit al Programa de reutilització de llibres, empadronat al municipi de Sant Antoni de Portmany, als cursos 2018-19 i 2019-20.

Segon. Beneficiaris.

Podran acollir-se a aquesta convocatòria els centres que imparteixin educació primària i secundària que tenguin alumnat empadronat al municipi de Sant Antoni de Portmany que dins el cursos 2018-19 i 2019-20 estigui adherit al Programa de reutilització de llibres de text i material didàctic en centres docents públics que imparteixen estudis d'educació primària i d'educació secundària obligatòria dependents de la Conselleria d'Educació i Universitat.

Tercera. Condicions generals dels sol·licitants.

A. Tenir alumnat de primària o secundària obligatòria, empadronat al municipi de Sant Antoni de Portmany, adherit al Programa de reutilització de llibres de text i material didàctic per als cursos 2018-19 i 2019-20.

Les ajudes es concediran segons la següent distribució:

- Centres de primària del municipi de Sant Antoni de Portmany

- Centres de primària de fora del municipi de Sant Antoni de Portmany

- Centres de secundària del municipi de Sant Antoni de Portmany

- Centres de secundària de fora del municipi de Sant Antoni de Portmany

B. Trobar-se al corrent de les obligacions tributàries, amb la seguretat social i amb el mateix Ajuntament de Sant Antoni de Portmany.

C. No trobar-se incurs en cap de les causes d'incompatibilitat i complir els requisits que fixa l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

D. Acreditar el compliment d'obligacions en matèria de reintegrament de subvencions que estableix l'art. 25 del RLGS.

Quarta. Consignació pressupostària i quantia ajudes.

La quantia màxima de les ajudes que es podrà concedir en aquesta convocatòria és de 51.500,00 €, amb càrrec a la partida 005-3260-489015 del pressupost de 2020, amb fons de finançament municipal.

Cinquena. Sol·licitud, Documentació i Termini Presentació.

Les instàncies es dirigiran a l'Alcaldia de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i es presentaran en el Registre General de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany en la forma establerta en l'art. 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. Mitjançant el tràmit (Educació. Ajudes per centres educatius amb programa de reutilització de llibres i material didàctic) de la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany.

 

Els sol·licitants de les ajudes hauran d'adjuntar a la sol·licitud, la documentació establerta al punt 6 de les bases de la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Sant Antoni de Portmany, 17 de setembre de 2020

L'alcalde Marcos Serra Colomar