Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 8371
Tràmit d’audiència en el procediment de resolució de recursos de reposició interposats contra les bases i la convocatòria del procediment selectiu per a l’accés com a personal funcionari de carrera de l’ajuntament d’Alcúdia, pel torn lliure, de dues places de tècnic d’administració general, mitjançant concurs-oposició, aprovades per Resolució de batlia núm. 1201/2020 de data 1 de Juliol de 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Federació d'empleades dels serveis públics-UGT Illes Balears, i per la Junta de personal funcionari de l'Ajuntament d'Alcúdia, s'han interposat sengles recursos de reposició contra les bases i la convocatòria del procediment selectiu per a l'accés com a personal funcionari de carrera de l'ajuntament d'Alcúdia, pel torn lliure, de dues places de tècnic d'administració general, mitjançant concurs-oposició, aprovades per Resolució de batlia núm. 1.201/2020 de data 1 de Juliol de 2020 i que foren objecte de publicació al BOIB 122/2020, d'11 de juliol, i anunciades al BOE 198/2020, de 21 de juliol.

Mitjançant provisió d'aquesta batlia s'ha acordat la tramitació acumulada d'ambdós recursos.

Així mateix es dóna trasllat a les persones interessades, per tal que en el termini de deu dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, puguin al·legar allò que estimin procedent, si així ho consideren.

Els recursos interposats i l'expedient administratiu es troben per a la seva consulta i obtenció de còpia a la seva disposició, en dies feiners de 09:00 a 14:00h, a la Secretaria General de la Corporació, ubicada al Carrer Major, 9, de la ciutat d'Alcúdia (CP: 07400).

 

Alcúdia, 11 de setembre de 2020

La batlessa

Bàrbara Rebassa Bisbal