Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE MALLORCA

Núm. 8265
Convocatòria Programa InnoCámaras 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 523095

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.by 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/ 523095

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i  Navegació de Mallorca  informa de la Convocatòria Pública d'ajudes pel desenvolupament de Plans d'Implantació de solucions innovadores en el marc del Programa InnoCámaras, cofinançat en un 40% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unión Europea.

Primer– Beneficiaris

Pimes i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Mallorca, que es troben donades d'alta en el Cens de l'IAE.

Segon– Objectiu

Concessió d'ajudes per desenvolupar  Plans d'implantació de solucions innovadores, que inclouen dues fases sequencials i progressives: Fase d'Assessorament – Diagnòstic (gratuït) i Fase d'Implantació (subvencionat en un 40%).

Tercer– Convocatòria

El text complet d'aquesta convocatòria està a disposició de les empreses a la seu de la Cambra de Mallorca, web https://sede.camara.es/sede/mallorca A més, pot consultar-se a través de la web https://sede.camara.es/sede/mallorca

En aquesta direcció podrà descarregar-se, juntament amb la convocatòria, la documentación necessària per realitzar la sol·licitud.

Quart– Quantia

El pressupost màxim d'execució del Programaen  amb càrrec a aquesta convocatòria és de 17.864€ que s'enmarquen en el "Programa Operatiu Plurirregional d'Espanya FEDER 2014-2020”.

La Fase I de Diagnòstic será cofinançat per FEDER i per la Cambra de Comerç de Mallorca i la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius motiu pel qual aquest servei és gratuït per a la empresa participant.

La Fase II tendrá un cost màxim elegible per empresa de 7.000 €, prefinançat íntegrament per la empresa beneficiària i cofinançat al 40% per FEDER, sent per tant la quantia màxima d'ajuda per empresa de 2.800€.

Quint. Termini de presentació de sol.licituds.

El termini per la presentació de sol.licituds s'obri una vegada transcorreguts 5 dies hàbils des del dia següent a la publicació de l'extracte d'aquesta convocatoria al Butlletí Oficial de les Illes Balears i finalitza a les 14:00 del dia 30 de novembre de 2020, si bé el termini podrá escurçar-se en cas d'esgotar-se el pressupost.

 

Palma, 10 de setembre de 2020

El secretari general Antoni Grimalt Llofriu