Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE MALLORCA

Núm. 8245
Convocatòria Programa Xpande 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Programa Xpande “Recolzament a l'Expansió Internacional de la Pime”

BDNS: 523047

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.by 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/ 523047

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca informa de la Convocatòria d'Ajudes Xpande 2020 per al suport a l'expansió internacional de la PIME, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

Primer.– Beneficiaris.

Pimes, micropimes i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Mallorca.

Segon.– Objecte.

L'objecte de la convocatòria és la concessió d'ajudes a les empreses de la demarcació cameral de la Cambra de Comerç de Mallorca en el marc de el Programa Xpande. Aquest Programa té com a objectiu potenciar el procés d'internacionalització de les empreses a través d'un assessorament personalitzat i un conjunt d'ajudes econòmiques per al disseny, desenvolupament i execució d'un Pla d'Internacionalització

Tercer.– Convocatòria.

El text complet d'aquesta convocatòria està a disposició de les empreses a la seu de la Cambra de Comerç de Mallorca. A més, es pot consultar a través de la web  https://sede.camara.es/sede/mallorca

Quart.– Quantia.

El pressupost màxim d'execució del Programa en el marc d'aquesta convocatòria és de 35.334,00 euros, dins del "Programa Operatiu de Creixement Intel·ligent 2014-2020"

La Fase d'Assessorament serà cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i per la Cambra de Comerç Mallorca, de manera que aquest servei serà gratuït per als empreses participants.

La quantia màxima per empresa de les ajudes a atorgar amb càrrec a aquesta convocatòria és de 2.500 €. Aquesta ajuda és calcula sobre un pressupost màxim elegible de 5.000 €, que anirà cofinançat en un percentatge de 50% amb càrrec als fons FEDER, i la resta cofinançat per l'empresa.

Cinquè.- Termini de presentació de sol·licituds.

El termini per a la presentació de sol·licituds s'obri a les 09:00h, una vegada transcorreguts 5 dies hàbils des del dia següent a la publicació d'aquest anunci, i finalitzarà el dia 30 de novembre de 2020 a les 14:00h, o fins a esgotar pressupost.

 

Palma, 10 de setembre de 2020

El secretari general Antonio Grimalt Llofriu