Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 8155
Resolució del director general del Servei de Salut d’1 de setembre de 2020 per la qual s'aprova la modificació de la llista d'aspirants que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de metge/metgessa de família en equip d'atenció primària, convocat per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de 24 de maig de 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets i fonaments de dret

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 24 de maig de 2018 es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria metge/metgessa de família en equip d'atenció primària.

2. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 25 de maig de 2020 (BOIB núm. 95, de 28 de maig de 2020) es va aprovar la llista d'aspirants que havien superat el concurs oposició en qüestió.

3. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 15 de juliol de 2020 es va estimar parcialment el recurs de reposició interposat contra la Resolució de 25 de maig de 2020 per part del Senyor Gabriel Arbona Cerdà.

4. Com a conseqüència de l'estimació parcial esmentada en el punt anterior, i en execució de l'establert en aquesta, s'ha de modificar la llista d'aspirants que han superat el concurs oposició per adaptar-la a la nova puntuació reconeguda al recurrent.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Aprovar la modificació de la llista d'aspirants que han superat el concurs oposició, en els termes que disposa aquesta Resolució.

2. Atorgar al Senyor Gabriel Arbona Cerdà la puntuació següent:

Oposició:.......................47,21600

Concurs ponderat:.........15,59203

Total: .............................62,80803

3. Advertir que la nova puntuació no suposa cap canvi en l'ordre de prelació per a l'elecció de places dels aspirants.

4. Publicar la següent resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 1 de setembre de 2020

El director general

Julio Miguel Fuster Colobres