Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 8125
Extracte de la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 26 d’agost de 2020 per la qual es convoquen ajuts, corresponents a l’any 2020, adreçats a la xarxa educativa complementària a la xarxa d’escoletes públiques de les Illes Balears per a la compra de material de protecció contra la COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Codi identificació BDNS:

522251

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Els beneficiaris d'aquests ajuts són els titulars dels centres que, en data de la resolució provisional de la present convocatòria,conformin la xarxa educativa complementària a la xarxa d'escoletes públiques de primer cicle d'educació infantil de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (d'ara endavant, xarxa complementària) que compleixin els requisits exigits en aquesta convocatòria.

Segon. Objecte

1. L'objecte d'aquesta Resolució és convocar ajuts per als centres que, en data 1 de setembre de 2020, tenguin signat el conveni de xarxa educativa complementària a la xarxa d'escoletes públiques de primer cicle d'educació infantil de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, establert mitjançant la Resolució del conseller d'Educació i Universitat de 3 de maig de 2019 per la qual s'aprova el model de conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i les entitats privades interessades per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància (BOIB núm. 63, de 9 de maig).

2. Els ajuts tenen per objecte contribuir a les despeses derivades de la compra de material d'autoprotecció per poder seguir les instruccions de caràcter sanitari publicades en la Resolució conjunta del conseller d'Educació, Universitat i Recerca i de la consellera de Salut i Consum de 6 de juliol de 2020 per la qual s'aproven les mesures excepcionals de prevenció, contenció, coordinació i d'organització i funcionament per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 per als centres educatius no universitaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears per al curs 2020-2021. L'ajut ha de cobrir el material que s'hagi comprat entre el 22 de maig de 2020, data d'autorització de l'obertura dels centres de primer cicle d'educació infantil dins el marc del procés de desescalada, i el 25 setembre de 2020. Aquest material s'ha de fer servir per a l'activitat lectiva del curs 2019-2020 a partir de la data de la data de reobertura del centre i la de tot el curs escolar 2020-2021 (fins al 31 d'agost de 2021).

Tercer. Bases reguladores

L'Ordre de la consellera d'Educació i Cultura, d'1 de juliol de 2009, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura (BOIB núm. 100, d'11 de juliol).

Quart. Quantia

L'import de la convocatòria és de 25.000,00 euros

 

​​​​​​​Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

Del 11 al 25 de setembre de 2020.

 

Palma, 1 de setembre de 2020

El conseller d'Educació, Universitat i Recerca Martí X. March Cerdà Per delegació de competències segons Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 26 d'agost de 2019 (BOIB núm.118 de 27 d'agost de 2019)

El secretari general Tomeu Barceló Rosselló