Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 8081
Extracte de la resolució de convocatòria de les subvencions destinades a les associacions de vesins per a projectes d'activitats de l'Ajuntament d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de la resolució de convocatòria de  les subvencions destinades a les associacions de vesins per a projectes d'activitats de l'Ajuntament d'Eivissa, aprovada per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa del dia 31 d'agost de 2020.

De conformitat amb allò previst a l'article 23.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text íntegre de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/inex):

Primer. Persones Beneficiàries

Les associacions de veïns legalment constituïdes i inscrites en el Registre Municipal d'Associacions veïnals de l'Ajuntament d'Eivissa amb anterioritat a la finalització del termini de presentació d'instàncies i que compleixin els requisits establerts en les bases específiques reguladores i en aquesta convocatòria.

Segon. Objecte

1. L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió per part de l'Ajuntament d'Eivissa,  de subvencions a les associacions veïnals per a la realització i programació d'activitats incloses en un projecte que intensifiqui la participació social en el municipi, i concretament, al barri a la qual desenvolupen la seva activitat.

Es consideren despeses subvencionables als efectes d'aquesta convocatòria aquelles que responguin a la naturalesa de l'activitat subvencionada i es realitzin en el termini establert entre l' 1 d'octubre de 2019 i fins al 30 de setembre de 2020.

Tercer. Bases reguladores

Les Bases reguladores específiques que regeixen la convocatòria de les subvencions destinades a les associacions de vesins per a projectes d'activitats de l'ajuntament d'Eivissa, estan publicades en el BOIB núm. 137 de data 6 d'agost de 2020.

Quart. Import

L'import global del crèdit disponible per distribuir entre les entitats beneficiàries de la subvenció es determina sobre la base de l'assignació, que als pressupostos generals és la que contempla la present convocatòria dins de l'aplicació pressupostària 92400 48901 , amb un total de 115.000.- € de subvenció a l'exercici 2020.

La quantia de la subvenció es determinarà d'acord als següents criteris:

-   Cap subvenció podrà superar la quantitat màxima de 17.500,00 €

-   Cap subvenció podrà superar, en tot cas, el percentatge màxim del 100 % de la despesa subvencionable.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de les sol·licituds de subvenció serà de deu dies naturals comptadors a partir del següent al de la publicació d'aquest extracte de convocatòria al BOIB.

En el cas que la sol·licitud o la documentació fossin incorrectes o incompletes, l'Ajuntament d'Eivissa requerirà la rectificació o el complement necessari. Si en el termini de deu dies hàbils no es fa la rectificació reclamada o no es presenta la complementació requerida, l'Ajuntament d'Eivissa considerarà que la persona interessada desisteix de la seua petició.

Eivissa, 2 de setembre de 2020

El secretari Acctal. Joaquim Roca Mata