Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 8005
Notificació de la resolució d’admissió a tràmit de sol·licitud formulada pel Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere per a la declaració d'abandonament de l'embarcació «Puri Primero» (Djamila)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per desconèixer el domicili i no poder localitzar l'interessat i per donar compliment al que preveuen els articles 42 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, mitjançant aquest anunci es notifica la següent resolució, de 19 de juny de 2019:

Primer. Admetre a tràmit la sol·licitud formulada per la presidenta del Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere per a la declaració d'abandonament de l'embarcació a motor (Glastron La Raya) anomenada “Puri Primero o Djamila”, de la qual figura como a propietari el Sr. Santiago Soler i, en conseqüència, tramitar el procediment previst legalment; per ocupació de domini públic portuari sense abonar les tarifes corresponents i sense activitat externa per temps superior a sis mesos.

Segon. Donar compte de la present resolució al consell d'administració d'aquesta entitat.

Tercer. Notificar el nomenament d'instructora i secretària de l'expedient als interessats en el procediment, als efectes prevists per a la recusació en l'article 24 de la Llei 40/2015, de règim jurídic del sector públic.

Quart. Notificar aquesta resolució al propietari de l'embarcació, atorgant-li vista de l'expedient durant un termini de quinze (15) dies a partir del dia següent a la recepció d'aquesta notificació perquè pugui comparèixer, formular al·legacions i/o proposar prova. I s'adverteix expressament que, si finalitzat l'esmentat termini, l'interessat no ha comparegut ni formulat al·legacions o, en tot cas, no ha retirat l'embarcació, es considerarà el present tràmit com a proposta per declarar abandonada l'embarcació; la qual s'elevarà al vicepresident de l'entitat perquè adopti la resolució d'abandonament i, produïda la mateixa, es procedirà al que disposa l'apartat 4 de l'article 115 de la Llei 10/2005, de Ports de les Illes Balears.

Cinquè. Notificar la present, així mateix, al concessionari i altres possibles interessats en el procediment, per efectuar observacions.

L'expedient (PDP-051/20 AB) es pot consultar, amb cita prèvia, en les oficines de Ports de les Illes Balears (c/ Vicente Tofiño, 36, bjs – 07007 Palma de Mallorca).

 

Palma, 19 d'agost de 2020

El vicepresident executiu Xavier Ramis Otazua