Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 7862
Aprovació definitiva derogació ordenança fiscal reguladora de la taxa per prestació de serveis de piscina municipal i cursets de natació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Finalitzat que ha estat el període d'informació pública de l'acord del Ple de l'ajuntament de 25 de juny de 2020, (exp. núm. 652/2020), sense que s'hagin presentat reclamacions, d'acord amb allò que preveu l'art. 17,3 del R.D.L. 2/2004, de 5 de març, text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, s'entén definitivament adoptat el següent acord fins aleshores provisional:

- Es deroga, deixant-la sense efectes des del dia següent de la publicació d'aquest anunci, l'ordenança fiscal de la taxa per prestació de serveis de piscina municipal i cursets de natació, que fou aprovada per acord plenari de 27.10.1998, (BOIB núm. 167, de 31.12.1998), i les seves posteriors modificacions.

Cosa que es fa pública per a general coneixement.

Recursos.

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, sols es pot interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, en el termini de dos mesos, comptador a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci en el BOIB.

 

Alaró, 27 d'agost de 2020

El batle Llorenç Perelló Rosselló