Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 7821
Correcció d'errors de l'anunci núm. 136 de dia 4 d'agost de 2020 corresponent a l'aprovació del reglament per a la correcta gestió dels moixos ferals al municipi d'Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 136 de dia 4 d'agost de 2020 es publicà el Reglament per a la correcta gestió dels moixos ferals al municipi d'Inca.

Atès que s'han detectat una sèrie d'errors a l'hora de realitzar la publicació, es fa constar que:

1. On diu: "Per l'Ajuntament en Ple, a la seva sessió ordinària de dia 23 de juliol de 2020, es va aprovar definitivament la proposta per a l'aprovació del Reglament per a la correcta gestió dels moixos ferals al municipi d'Inca"

Ha de dir: "Per l'Ajuntament en Ple, a la seva sessió ordinària de dia 23 de juliol de 2020, es va aprovar la proposta per a l'aprovació inicial del Reglament per a la correcta gestió dels moixos ferals al municipi d'Inca"

2. A l'article 6, on diu: "Tots els membres de la colònia ja esterilitzats estaran marcats de forma visual i permanent per facilitar així la identificació de nous exemplars sense controlar".

Ha de dir: "Tots els membres de la colònia ja esterilitzats estaran marcats de forma visual i permanent per facilitar així la identificació de nous exemplars sense controlar. S'aprofitarà l'operació d'esterilització per aplicar un tractament per desparasitació i per l'administració d'antibiòtics d'ampli espectre als exemplars."

3. A l'article 8, on diu: "Cada gestor o gestora de colònies felines podrà decidir si vol indicar mitjançant cartell informatiu la seva existència. En cas d'estar dins una propietat particular i voler anunciar-la ha de comptar amb el consentiment del propietari/ària del solar, finca o terreny. Haurà de ser el propi voluntari/ària qui haurà de sol·licitar el permís a la propietat".

Ha de dir: "Cada gestor o gestora de colònies felines podrà decidir si vol indicar mitjançant cartell informatiu la seva existència. El cartell informatiu haurà de seguir el model facilitat per l'Ajuntament. En cas d'estar dins una propietat particular i voler anunciar-la ha de comptar amb el consentiment del propietari/ària del solar, finca o terreny. Haurà de ser el propi voluntari/ària qui haurà de sol·licitar el permís a la propietat".

4. A l'article 9, on diu: "Aquesta només es contemplarà quan els exemplars estiguin molt pròxims a zones de risc (parcs infantils, hospitals o centres de salut, centres educatius, residències, etc.), amb una avaluació tècnica prèvia, o quan la seva actual ubicació suposi un risc per als seus exemplars".

Ha de dir: "Aquesta només es contemplarà quan els exemplars estiguin molt pròxims a zones de risc, amb una avaluació tècnica prèvia, o quan la seva actual ubicació suposi un risc per als seus exemplars".

5. A l'article 14, on diu: "Alimentar de forma involuntària a altres animals que no siguin moixos"

Ha de dir: "Alimentar de forma voluntària a altres animals que no siguin moixos".

6. A l'article 15, s'ha d'eliminar: "Alimentar de forma voluntària a altres animals diferents als moixos".

De conformitat amb el que disposa l'art. 102 de la Llei Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, s'exposa al públic l'acord esmentat per un nou termini de 30 dies per tal que els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes, estant el text íntegre publicat a la pàgina web de l'Ajuntament d'Inca.

Si transcorregut aquest termini no s'haguessin presentat reclamacions, es considerarà aprovat definitivament l'esmentat acord, sense que calgui nou acord plenari.

Inca, 26 d'agost de 2020

El batle

Virgilio Moreno Sarrió