Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 7812
Aprovació definitiva de la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Finalitzat que ha estat el període d'informació pública de l'expedient núm. 547/2020 sense que s'hagin presentat reclamacions, d'acord amb allò que preveu l'art. 17,3 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, s'entén definitivament adoptat l'acord fins aleshores provisional.

Nova redacció de les normes afectades:

S'afegeix una Disposició Transitòria a continuació de l'article 6è i es substitueix la Disposició Final.

Disposició Transitòria

En el moment de l'elaboració del padró de cobrament de 2020, i tenint en compte la impossibilitat de prestació de dret a la utilització o aprofitament de domini públic amb motiu de la vigència del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, precedint així a l'aplicació l'article 26.3 de la Reial Decret Legislatiu 2/2004, s'aplicaran les següents tarifes:

 

Pl. de la Vila (zona peatonal, és a dir centre o interior):

 

12,50 €/taula/any

2,50 €/cadira/any

 

Resta Plaça de la Vila, Pl. de Sebastià Jaume i Pl. del Mercat:

 

11,50 €/taula/any

2,25 €/cadira/any

 

Resta del poble:

 

10,00 €/taula/any

2,00 €/cadira/any

Disposició Final

La present ordenança, aprovada provisionalment per acord del Ple de l'Ajuntament de 28 de maig de 2020 entrarà en vigor un cop transcorregut el termini de trenta dies, a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. El seu període de vigència es mantendrà fins a la seva modificació o derogació expresses.”

 

Alaró, 26 d'agost de 2020

   El batle

Llorenç Perelló Rosselló