Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 7799
Aprovació del canvi temporal del traçat del camí de l’Escolta i aprovació dels convenis reguladors, aprovació d’inclusió al camí de Son Font a les Rotes de Son Ferrandell en el Catàleg de camins del terme municipal de Valldemossa, i proposta d’acord del canvi temporal del camí d’Esporles al seu pas per la finca de Son Oleza

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovats inicialment  per l'Ajuntament en Ple, en sessió ordinària celebrada el dia 25 de març del 2019 els següents acords:

1r. Vist l'article 13 de l'Ordenança reguladora de la preservació i gestió de camins municipals de Valldemossa (BOIB núm. 90 de 16 de juliol de 2016) que preveu la possibilitat de sol·licitar de forma justificada el canvi temporal de traçat del camí que es farà servir per pas públic.

Vist l'expedient tramitat pel canvi temporal del traçat del camí de l'Escolta, a causa de l'informe favorable del geògraf municipal, i la necessitat de trobar una solució conciliadora entre l' Ajuntament i els propietaris, per unanimitat (quòrum de la majoria absoluta) acorda,

Aprovar el canvi temporal del traçat del Camí de l'Escolta i els convenis que se signaran quan el nou traçat estigui llest.

2n Vist l'expedient d'investigació per la inclusió en el Catàleg de camins municipals del Camí de Son Font a les Rotes de Son Ferrandell i vist l'informe del geògraf municipal, la corporació per unanimitat (quòrum de la majoria absoluta) acorda,

Aprovar inicialment la inclusió al Catàleg de camins municipals de Valldemossa el Camí de Son Font a les Rotes de Son Ferrandell.

3r Vist l'informe favorable del geògraf municipal i l'informe de les secretaria de la proposta d'inclusió al Catàleg de camins municipals del camí de Son Font a les rotes de Son Ferrandell, per unanimitat (quòrum de la majoria absoluta) acorda,

Aprovar el canvi temporal del traçat del Camí d'Esporles al seu pas per la finca de Son Olesa.

Complint amb l'art. 55.3 de la Llei 12/2017 d'urbanisme de les Illes Balears, s'obrirà un període d'exposició pública de trenta dies (30 dies), mitjançant anuncis que es publicaran en el BOIB, a un dels diaris de major circulació de l'illa, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la pàgina web de l'Ajuntament (www.ajvalldemossa.net), a fi què, durant l'esmentat termini, puguin fer-se les al·legacions i suggeriments que es considerin oportunes.

 L'expedient romandrà exposat al públic a les dependències municipals, situades al c/ avinguda de Palma, núm. 6, de dimarts a divendres de 09.00 h a 14.00 h i els dilluns de 09.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h.

Donar compte al Consell de Mallorca.

 

Valldemossa, 26 d'agost de 2020

El batle Nadal Torres Bujosa