Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TURISME I ESPORTS

Núm. 7707
Resolució per suspendre la concessió de noves ajudes de les despeses derivades de la inscripció dels nins i nines a activitats esportives i de lleure d’estiu en l’any 2020, tramitades a través de l’entitat col·laboradora de l’Ajuntament de Campanet

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El conseller executiu de Turisme i Esports, per delegació del Consell Executiu va dictar, en data 31 de juliol de 2020, la següent resolució:

“ANTECEDENTS

1. En data 27 de maig de 2020 el Consell Executiu del Consell de Mallorca va aprovar la convocatòria de subvencions destinades a famílies consistent en un ajut econòmic de les despeses derivades de la inscripció dels nins i nines a activitats esportives i de lleure d'estiu en l'any 2020 en l'illa de Mallorca a través d'entitat col·laboradora, així com el conveni marc que regirà la gestió de les subvencions; modificada per Acord de Consell Executiu d'1 de juny de 2020.

2. En data 25 de juny de 2020 el conseller executiu de Turisme i Esports va nomenar L'Ajuntament de Campanet com entitat col·laboradora en la gestió i lliurament de fons públics derivats de la convocatòria de subvencions destinades a famílies consistent en un ajut econòmic de les despeses derivades de la inscripció dels nins i nines a activitats esportives i de lleure d'estiu en l'any 2020 en l'illa de Mallorca i en data 26 de juny de 2020 es va signar el conveni de col·laboració que regeix la gestió de les subvencions.

3. En data 30 de juliol de 2020 ha tingut entrada al Registre del Departament de Turisme i Esports (RE 1180) escrit pel qual la batlessa de l'ajuntament de Campanet ens notifica que a data 20 de juliol de 2020 s'ha exhaurit el crèdit de 7.000 € que l'entitat gestionava com entitat col·laboradora.

FONAMENTS DE DRET

1. La base 11 de les que regulen la convocatòria de subvencions destinades a famílies consistent en un ajut econòmic de les despeses derivades de la inscripció dels nins i nines a activitats esportives i de lleure d'estiu a Mallorca a través d'entitat col·laboradora, disposa que les sol·licituds de subvenció s'han de presentar des del dia següent a la signatura del conveni de col·laboració amb l'entitat col·laboradora fins el dia 10 de setembre de 2020 o fins que s'exhaureixi el crèdit de la convocatòria.

2. La clàusula quarta h) del conveni de col·laboració entre el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Campanet signat en data 26 de juny de 2020, preveu com obligació de l'ajuntament el comunicar al Consell de Mallorca si s'ha exhaurit el crèdit de la convocatòria assignat, per tal que es dugi a terme la publicació en el BOIB. Una vegada s'exhaureixi el crèdit de la convocatòria, no s'admetran més sol·licituds de subvenció.

3.  L'Ordenança General de Subvencions del Consell de Mallorca aprovada per acord de Ple de dia 23 de desembre de 2016 (BOIB núm. 21 de 18-02-17) modificada per acord del Ple de dia 14 de juny de 2018 (BOIB núm. 96 de 4-08-18), disposa a l'article 17.2 in fine que si s'exhaureixen els crèdits destinats ala convocatòria abans d'acabar el termini de presentació (de sol·licituds), s'ha de suspendre la concessió de noves ajudes mitjançant resolució que es publicarà en el Butlletí Oficial de les illes Balears.

4. L'acord del Consell Executiu de data 27 de maig de 2020 delega al conseller executiu de Turisme i Esports el nomenament de les entitats col·laboradores i la concessió i justificació de les subvencions.

Per tot l'exposat, dict la següent

RESOLUCIÓ:

  1. Suspendre, a partir de data 20 de juliol de 2020, la concessió de noves ajudes en el marc de la convocatòria de subvencions de les despeses derivades de la inscripció dels nins i nines a activitats esportives i de lleure d'estiu en l'any 2020, tramitades a través de l'entitat col·laboradora de l'Ajuntament de Campanet, per haver-se exhaurit el crèdit que gestiona aquesta entitat col·laboradora.

  2. Donar trasllat d'aquesta resolució al Consell Executiu del Consell de Mallorca i a l'interessat.

  3. Publicar aquesta resolució en el BOIB.

Peu de recurs

Contra aquest acord, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la publicació d'aquest acord. El recurs es pot interposar formalment davant aquest Consell Executiu o davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense límit de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques”

 

Palma, 10 d'agost de 2020

El secretari tècnic de Turisme i Esports Joan Gaspar Vallori Guayta