Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 7512
Acord del Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca en relatiu a la correcció d’errada material dins la convocatòria de subvencions per a la recerca en matèria d’arqueologia i/o paleontologia a l’illa de Mallorca, a l’arxipèlag de Cabrera i en els illots adjacents, pluriennal 2020-2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A la sessió de dia 5 d'agost de 2020, el Consell executiu va acordà el següent:

“El 15 de juliol de 2020, el Consell Executiu aprovà la Convocatòria de subvencions per a la recerca en matèria d'arqueologia i/o paleontologia a l'illa de Mallorca, a l'arxipèlag de Cabrera i en els illots adjacents,  pluriennal 2020-2022.

Des del Servei Tècnic de Patrimoni Històric es detectà una errada material al punt 10.3 de la Convocatòria.

Conforme a l'article 109 de la Llei 39/ 2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, aquestes poden rectificar, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, les errades materials, de fet o aritmètiques existents als seus actes.

En aquest cas es tracta d'una errada material detectada des del Servei tècnic de Patrimoni Històric que elaborà el punt 10 Criteris de valoració. En concret, al 3er criteri: “La viabilitat tècnica del projecte de recerca. Pla de Treball” que en el seu 2n paràgraf puntua amb 10 punts cada membre de l'equip que estigui en possessió de la titulació de doctor, quan la intenció era que puntuar com a màxim amb 1 punt a cada un d'ells.

Atès que aquesta correcció no afecta a la part econòmica de la Convocatòria, no resta subjecta a l'informe de fiscalització prèvia de la Intervenció Delegada Centre la Misericòrdia.

L'òrgan competent per rectificar és el mateix que va concedir la subvenció, és a dir, el Consell Executiu, d'acord amb l'art. 18.4 a) OGS i la base 23.4 d'execució del pressupost 2020.

Per tot l'exposat i en ús de les atribucions conferides, elevo al Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, la següent proposta d'

ACORD 

I.- Corregir l'errada material dins Convocatòria de subvencions per a la recerca en matèria d'arqueologia i/o paleontologia a l'illa de Mallorca, a l'arxipèlag de Cabrera i en els illots adjacents,  pluriennal 2020-2022, de tal manera que

ALLÀ ON DIU:

“10. CRITERIS DE VALORACIÓ

Els criteris de valoració i puntuació per a la concessió dels ajuts es fonamentaran en:

[...]

3. La viabilitat tècnica del projecte de recerca. Pla de Treball

[...]

L'equip i les entitats que participin en el projecte han de disposar d'experiència suficient en activitats de recerca. En aquest sentit, es puntuarà amb 10 punt cada un d'aquells membres de l'equip que estiguin en possessió de la titulació de doctor, sempre que aquets formin part inexcusable de l'equip de recerca. D'aquesta manera aquests investigadors han d'acreditar, a més del títol de doctor, el seu compromís amb el desenvolupament d'alguna de les tasques indispensables per al desenvolupament del projecte. La puntuació màxima d'aquest apartat serà de 5 punts.” 

 

HA DE DIR:

“10. CRITERIS DE VALORACIÓ

Els criteris de valoració i puntuació per a la concessió dels ajuts es fonamentaran en:

[...]

3.  La viabilitat tècnica del projecte de recerca. Pla de Treball

[...]

L'equip i les entitats que participin en el projecte han de disposar d'experiència suficient en activitats de recerca. En aquest sentit, es puntuarà amb 1 punt cada un d'aquells membres de l'equip que estiguin en possessió de la titulació de doctor, sempre que aquets formin part inexcusable de l'equip de recerca. D'aquesta manera aquests investigadors han d'acreditar, a més del títol de doctor, el seu compromís amb el desenvolupament d'alguna de les tasques indispensables per al desenvolupament del projecte. La puntuació màxima d'aquest apartat serà de 5 punts.”

II.- Ordenar la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i donar trasllat a la Intervenció delegada centre de la Misericòrdia.”

Contra aquesta acord, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació. El recurs es pot interposar formalment davant aquest Consell Executiu o davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la recepció de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Un cop transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, contra la desestimació presumpta del recurs d'alçada, sense limitació temporal, mentre no hagi resolució expressa.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

  

Palma, 17 d'agost de 2020

La vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística (per delegació, Decret  de Presidència de 27 d'agost de 2019, BOIB núm. 123, de 7 de setembre de 2019)  Isabel Busquets Hidalgo