Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 7366
Resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització de 29 de juliol de 2020, de correcció de les errades advertides en la publicació de la Resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització de 9 de juliol de 2020, de modificació del calendari de desenvolupament dels exercicis de les proves selectives convocades mitjançant la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 25 d’abril de 2019, per la qual s’aproven les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos subaltern corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 9 de maig de 2019, es va publicar la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019 (BOIB núm.63, de 9 de maig de 2019), per la qual es va aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i el temari, i el barem de mèrits, i es va designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos subaltern corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. En data 23 de juliol de 2020, es va publicar la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 9 de juliol de 2020 (BOIB núm.130, de 23 de juliol de 2020) de modificació del calendari de desenvolupament dels exercicis de les proves selectives convocades mitjançant la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019, per la qual es va aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i el temari, i el barem de mèrits, i es va designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos subaltern corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. S'ha advertit error material de transcripció en la versió catalana de la Resolució de dia 23 de juliol de 2020, ja que la data de la Resolució no és correcta.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que es poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar, en els termes que s'estableixen en l'annex aquesta Resolució, les errades advertides en la data de la versió catalana de la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 9 de juliol, de 2020 de modificació del calendari de desenvolupament dels exercicis de les proves selectives convocades mitjançant la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019, per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i el temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos subaltern corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es), tauler d'anuncis de la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització i a l'EBAP.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Administracions Públiques i Modernització en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa de Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 29 de juliol de 2020

La consellera d'Administracions Públiques i Modernització Isabel Castro Fernández

 

 

ANNEX

A la versió catalana, la data de la Resolució

On hi diu:

«Palma, 9 de juliol de 2019»

Ha de dir:

«Palma, 9 de juliol de 2020»