Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SELVA

Núm. 7328
Correcció d'errada aritmética a les bases que han de regir el concurs oposició per cobrir de forma interina la plaça de tècnic de l'administració especial (TAE) d'urbanisme de l'Ajuntament de Selva

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Núm. d'expedient: 2020/346

Emissor: batlia

Document: nota informativa

Correcció d'errada aritmètica de les Bases que han de regir la convocatòria per la creació d'una borsa de tècnic de l'administració especial (TAE) d'urbanisme de l'Ajuntament de Selva

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 99 de 2 de juny de 2020 va publicar les Bases que han de regir la convocatòria per la creació d'una borsa de tècnic de l'administració especial (TAE) d'urbanisme de l'Ajuntament de Selva.

En ella s'ha observat una errada aritmètica en la Base Setena. B)Fase d'oposici ó,

- on diu: «es valorarà la resposta correcta amb un 0,7 punts; en el cas d'haver deixat les quatre opcions en blanc o haver assenyalat més d'una resposta, no tindrà valoració; i la pregunta amb resposta errònia es penalitzarà amb un terç del valor assignat a la resposta (0'233)»

- ha de dir: «es valorarà la resposta correcta amb un 0,6 punts; en el cas d'haver deixat les quatre opcions en blanc o haver assenyalat més d'una resposta, no tindrà valoració; i la pregunta amb resposta errònia es penalitzarà amb un terç del valor assignat a la resposta (0'2). »

 

Selva, 11 d'agost de 2020

El batle

Joan Rotger Seguí