Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CONSELL

Núm. 7324
Nomenament personal funcionari de carrera categoria Policia Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Batle en data 30 de juliol de 2020, emeté el següent Decret de Batlia núm. 45/2020:

Antecedents de l'acord:

Primer.- Vista la proposta de nomenament del Tribunal Qualificador del concurs per a l'accés a la policia local de l'Ajuntament de Consell, com personal funcionari de carrera d'administració especial, subescala de serveis especials, escala bàsica de policia local, inclosa dins l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018, resultant que l'aspirants proposat és:

Nom

DNI

Lluis Antoni Matesanz Ramis

***6757**

En l'exercici de les atribucions conferides per l'article 21.1 g) de la Llei 7/1985, d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, l'article 24 del RDL 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de les disposicions vigents en matèria de règim local; i de Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, Decret Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals, així com les Bases que regeixen el procediment per cobrir una plaça de policia local de l'Ajuntament de Consell mitjançant el procediment extraordinari del Decret Llei 1/2017, de 13 de gener (BOIB núm. 117 de 22 de setembre de 2018)

Resolc:

Primer.- Nomenar al sr. Lluis Antoni Matesanz Ramis DNI núm. ***6757**, funcionari de carrera d'administració especial, subescala de serveis especials, escala bàsica de policia local amb els drets i deures inherents per a aquest càrrec, plaça de la qual haurà de prendre possessió en el termini de tres dies hàbils comptats a partir del dia següent que li sigui notificada aquesta resolució.

Segon.- Publicar l'esmentada resolució al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears als efectes previstos en la normativa vigent.

Tercer.- Comunicar el present acord a l'interessat, i a la Direcció General d'Emergències i Interior, i publicar l'esmentada resolució al Taulell d'anuncis municipal.

 

Consell, 30 de juliol de 2020

El batle Andreu Isern Pol