Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DES MIGJORN GRAN

Núm. 7280
Convocatòria i bases específiques per les quals s'ha de regir el concurs de mèrits per la creació d'una borsa de treball de director/educador infantil de 0 a 3 anys amb caràcter laboral temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que mitjançant Resolució d'Alcaldia núm. 492 de data 7.8.2020 s'ha acordat convocar el concurs de mèrits per la creació d'una borsa de treball de director/ educador infantil de 0 a 3anys amb caràcter laboral temporal:

A continació es transcriuen les bases:

Signat per mi,

Es Migjorn Gran, 7 d'agost de 2020

L'alcaldessa Antonia Camps Florit

 

"BASES ESPECÍFIQUES PER LES QUALS S'HA DE REGIR EL CONCURS DE MÈRITS PER LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL DE DIRECTOR/EDUCADOR INFANTIL DE 0 A 3 ANYS AMB CARÀCTER LABORAL TEMPORAL

1.- Objecte de la convocatòria

És objecte d'aquesta convocatòria la creació d'una borsa de treball director/'educador infantil per a l'escola infantil Xibit, mitjançant el sistema de concurs de mèrits.

Els/les aspirants que superin les proves formaran part d'una borsa de treball que els donarà dret, segons l'ordre de puntuació obtingut en la seva especialitat en el procediment selectiu, a ser cridats per cobrir totes les necessitats de personal que puguin sorgir a l'escola infantil, ja sigui en motiu de vacances, substitucions per maternitat, excedències, augment temporal de feina o altres causes. Aquesta borsa es mantindrà vigent per un període de tres anys o fins que es faci una nova borsa.

2.- Condicions i requisits que han de complir els/les aspirants

Per ser admesos al concurs-oposició els/les aspirants han de complir els requisits següents:

a) Ser nacional d'un estat membre de la Unió Europea o estranger no membre de la Unió Europea amb permís de residència i treball vigent i adient. D'acord amb allò que estableix la Llei 17/1993, de 26 de setembre, els/les nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea han d'acreditar la seva nacionalitat.

b) Tenir 18 anys complerts i no haver arribat a l'edat de jubilació forçosa, ambdues el dia que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.

c) Estar en possessió del títol de mestre, l'especialitat d'educació infantil o el títol de grau equivalent.

d) Acreditar el requisit de coneixements mitjans de català, nivell B2. Aquests coneixements han de ser acreditats mitjançant l'aportació del certificat de nivell de suficiència de llengua catalana (certificat B2 o equivalent) o superior de la Direcció General de Política Lingüística o alguna de les titulacions equivalents.

e) No haver estat separat del servei, mitjançant expedient disciplinari, de cap administració pública, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per al compliment de les funcions públiques. Igualment no estar sotmès a sanció disciplinària o condemna penal que impedeixi en el seu Estat, l'accés a la funció pública si es tracta d'aspirants que no tenguin nacionalitat espanyola, d'acord amb el que estableix el punt a) d'aquestes condicions.

f) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física o psíquica que impedeixi el compliment de les funcions corresponents. Els aspirants que tenguin la condició de discapacitat hauran de presentar certificat dels òrgans competents on s'acrediti aquesta condició i si té capacitat per a l'exercici de les feines pròpies del càrrec.

g) No trobar-se inclòs en cap de les causes d'incapacitat previstes a la legislació per al desenvolupament del càrrec.

h) No trobar-se inclosos en cap dels suspòsits d'incompatibilitat prevists a la Llei 53/84 del personal al servei de les administracions públiques.

Abans de firmar el contracte la persona interessada farà constar que no es troba exercint cap activitat o ocupant cap lloc en el sector públic delimitat a l'article 1 de la Llei 53/1984, i que no rep cap pensió de jubilació, retir o orfandat.

En el cas d'exercir activitat privada, haurà de declarar-ho en el termini de 10 dies des de la seva signatura del contracte a fi i efecte que la corporació pugui adoptar un acord de compatibilitat o incompatibilitat.

3.- Sol·licituds

Les sol·licituds per optar al concurs de mèrits de DIRECTOR/A-EDUCADOR/A INFANTIL, hauran d'anar dirigides al Batle, i es presentaran a les oficines municipals, acabant el termini de presentació el dia 28 d'agost de 2020 a les 14.00 hores, d'acord amb el següent model:

-----------------------------------------------, nascut/da a -----------------, província d -----------, dia ----- d -------------- de 19--, domiciliat/a en --------------, província d ------------, carrer ---------------------, núm.-----, telèfon --------, i titular del DNI núm --------------, havent-se assabentat de la convocatòria del concurs de mèrits per la creació d'una borsa de treball de director/ educador infantil de 0 a 3 anys amb caràcter laboral temporal.

SOL·LICIT ser admès/admesa al concurs de mèrits per la creació d'una borsa de treball de director/ educador infantil de 0 a 3 anys amb caràcter laboral temporal i DECLAR que són certes les dades consignades i que complesc les condicions exigides per ingressar-hi, per la qual cosa adjunt la següent documentació justificativa dels requisits exigits a la base segona:

• Fotocòpia del DNI.

• Fotocòpia compulsada de les titulacions exigides.

• Compromís d'aportar, en cas de ser seleccionat/da certificat mèdic acreditatiu de no patir malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi el desenvolupament de les corresponents funcions.

• Declaració jurada o promesa de no haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l'Administració Pública, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.

• Relació i documents justificatius dels mèrits al·legats (originals o fotocòpies compulsades).

Es Migjorn Gran, d de 2020

 

(firma)

 

Els justificants dels mèrits al·legats de conformitat amb el bàrem exposat a les bases, s'han de presentar junt amb la sol·licitud, i el tribunal qualificador no en podrà valorar altres que no siguin aportats en aquest moment.

4.- Admissió dels/ de les aspirants

Finalitzat el termini de presentació d'instàncies, la Batlia, aprovarà per Resolució la relació provisional d'admesos i exclosos. Aquesta resolució serà publicada en la pàgina web (www.ajmigjorngran.org) de l'Ajuntament, i una còpia s'exposarà al públic en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament. A l'esmentada resolució és farà constar la causa de la no admissió, i es fixarà un termini de tres dies per esmenar els defectes o presentar al·legacions.

En el cas que no es presentin al·legacions contra la llista provisional de persones aspirants admesses i excloses, la llista s'entendrà definitiva a partir de l'endemà de la finalització del termini de reclamacions. Les reclamacions que es presentin seran acceptades o rebutjades mitjançant resolució de la Batlia en el termini de quinse dies, la qual es publicarà de la mateixa forma que la llsita de persones admeses. Transcorregut aquest termin sense que s'hagin dictat resolució, les al·legacions o reclamacions s'entendran desestimades.

5. Tribunal qualificador

El Tribunal estarà composant per:

• Un/a president/a

• un/a vocals

• un secretari/a

El Tribunal podrà disposar de la incorporació d'assessors especialistes, per tal que assessorin, amb veu i sense vot.

L'abstenció i la recusació dels membres de la Comissió s'ha d'ajustar al que preveuen els articles 28 i 29 del LRPAC.

El Tribunal serà competent per a resoldre qualsevol incident que es produeixi en el transcurs del concurs-oposició.

El Tribunal s'abstindrà, notificant-ho a l'autoritat convocant, quan es produeixi alguna de les circumstàncies previstes a la Llei de règim jurídic de les Administracions Públiques i del procediment administratiu comú.

6. Bàrem de mèrits

Consitirà en la valoració dels mèrits al·legats i acreditats documentalment pels candidat/es, i de conformitat amb l'escala següent:

6.1.- Experiència professional:

6.1.1. Serveis efectius com a mestre d'educació infantil amb funció de director d'escola infantil durant els darrers tres anys: 0,20 punts per mes fins un màxim de 4 punts.

6.1.2. Serveis efectius com a mestre d'educació infantil durant els darrers tres anys: 0,15 punts per mes fins un màxim de 3 punts.

6.1.3. Serveis efectius com educador infantil a una escola infantil durant els darrers tres anys: 0,10 punts per mes fins un màxim de 2 punts.

6.1.4 Serveis efectius prestats en escoles d'estiu durant els darrers tres anys: 0,05 punts per mes un màxim d'1 punt.

La forma d'acreditar-se els serveis prestats s'efectuarà mitjançant certificació emesa per l'entitat corresponent o fotocòpies compulsades dels nomenaments o contractes de treball. Així mateix, haurà d'anar acompanyat d'informe de la vida laboral.

6.2. Formació i mèrits acadèmics:

Cursos de formació i perfeccionament, seminaris o jornades que tenguin relació amb el lloc a proveir, 0.02 punts per hora de curs, fins a un màxim de 3 punts.

La forma d'acreditar-se s'efectuarà mitjançant fotocòpia compulsada dels títols o certificacions corresponents.

6.3.- Coneixement de la llengua catalana:

Per certificats que superin el nivell de coneixements de català requerit a la plaça que es convoca, segons certificat de la Junta Avaladora de Català, els reconeguts per aquesta com equivalents, els expedits per l'EBAP o equivalents, amb el següent barem.

• certificat C1 o equivalent: 0,25 punts

• certificat C2 o equivalent 0,50 punts

En cap cas es valoraran ni puntuaran els mèrits no al·legats ni justificats documentalment.

7.- Selecció d'aspirants i proposta del tribunal

Acabada la qualificació dels mèrits, el tribunal formularà a la Batlia, proposta de llista definitiva, per rigorós ordre de puntuació, per la confecció de la borsa de treball.

8.-Funcionament de la Borsa de Treball

Un cop la llista d'aspirants a la borsa sigui definitiva, per cobrir llocs vacants es seguirà l'ordre dels aspirants segons les puntuacions obtingudes.

El funcionament de la borsa serà el següent:

Es farà un primer intent de cridada telefònica, en cas de no obtenir resposta s'enviarà comunicació per altres mitjans (correu electrònic o similars) seguida d'un intent telefònic més, en un termini màxim de 4 hores. Si en aquest termini no es rep resposta per part de l'aspirant es passarà al següent de la llista, i la primera aspirant passarà a ocupar el darrer lloc de la borsa.

Les persones que siguin cridades per a la realitzar substitucions i es trobin en situació d'incapacitat temporal per malaltia ho hauran d'acreditar davant de l'Ajuntament i mantindrà el lloc a la borsa, si no ho justifiqués passaria a ocupar el darrer lloc de la borsa.

9.- Incidències.

El tribunal queda autoritzat per resoldre els dubtes que es puguin presentar i prendrà els acords necessaris per al bon ordre de la selecció en tots els casos que aquestes bases no preveuen.

10.- Impugnacions

La present convocatoria i els actes administratius que se'n derivin i de l'actuació del tribunal, podran ser impugnats en els casos i en la forma establerts per la Llei 39/2015, d'1 d'octubre , del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques."