Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PRESIDÈNCIA

Núm. 7257
Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, per substitució de la consellera executiva de Presidència, relativa a l'adjudicació de la convocatòria de subvencions per al suport a la realització de projectes com instrument per a les relacions socials i el benestar personal de la gent gran

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. Base de Dades Nacional de Subvencions 494624

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, per substitució de la consellera executiva de Presidència, dia 03 d'agost de 2020, va resoldre:

«1. Aprovar i concedir les subvencions a les associacions i per les quantitats que es detallen

NOM ASSOCIACIÓ

CIF

IMP PROJECTE

IMP SOL·LICITAT

IMPORT OTORGAT

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

Q0718001A

17.400,00

13.150,00

13.150,00

2. Disposar d'una despesa de

- 13.150,00 € a favor de la Universitat de les Illes Balears, CIF Q0718001A per dur a terme el projecte LA UOM ARREU DE MALLORCA 2019.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per conducte de la Base de Dades Nacional de Subvencions».

Contra aquesta resolució, que no posa exhaureix la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació. El recurs es pot interposar formalment davant la consellera executiva de Presidencia o davant la presidència del Consell Insular de Mallorca, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 5 d'agost de 2020

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública per substitució de la consellera executiva de Presidència Josep Lluís Colom Martínez