Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 7240
Resolució de la directora gerent de l’Hospital de Manacor de 5 d’agost de 2020 de correcció d’errors de la Resolució de la directora gerent de l’Hospital de Manacor de 24 de juny 2020 per la qual s’aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de treball de cap de la Secció de Sistemes de la Informació de la plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 30 de juny de 2020 es va publicar en el BOIB núm. 116 la Resolució de la directora gerent de l'Hospital de Manacor de 24 de juny 2020 per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de treball de cap de la Secció de Sistemes de la Informació de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor

2. S'ha observat un error en el punt 2.1 («Característiques del lloc de feina») de l'annex 1 («Bases de la convocatòria») d'aquesta Resolució.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics dels actes que hagin dictat.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives corresponen a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició. 

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Rectificar en l'annex d'aquesta resolució els errors observats en la Resolució en qüestió.

2. Establir que les persones candidates disposen d'un nou termini de vint dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució de correcció d'errors per presentar sol·licituds i la documentació requerida en les bases de la convocatòria.

3. Considerar vàlides les sol·licituds presentades relatives a la Resolució de 24 de juny de 2020 sempre que compleixin els requisits establerts en la convocatòria.

4. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Manacor, 5 d'agosto de 2020

La directora gerent de l'Hospital de Manacor Catalina Vadell Nadal Per delegació de la consellera de Salut (BOIB núm. 10, de 21/01/2016)

 

 

ANNEX Correcció d'errors

Es rectifica l'error detectat en el punt 2.1 de l'annex 1 de la Resolució de la directora gerent de l'Hospital de Manacor de 24 de juny 2020 per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de treball de cap de la Secció de Sistemes de la Informació de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor:

Allà on diu:

2.1. Depèn orgànicament i funcionalment de la Direcció de Gestió de la gerència de l'Hospital de Manacor.

Ha de dir:

2.1. Depèn orgànicament i funcionalment de la directora gerent de l'Hospital de Manacor.