Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 7190
Resolució de la presidenta de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) de 30 de juliol de 2020 per la qual es publica la llista definitiva d’aspirants que han superat el procés selectiu, inclòs el període de pràctiques, del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia de l’Ajuntament de Bunyola, i que han de ser nomenats funcionaris de carrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la Resolució de la presidenta de l'Escola Balear d'Administració Pública de 26 de gener de 2018 es va aprovar la convocatòria, les bases, els temaris, els exercicis i el barem de mèrits i es va designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d'Artà, Bunyola, Calvià, Capdepera i Palma (BOIB núm. 14, de 30 de gener).

2. En data 19 d'abril de 2018 es publicà la Resolució de la presidenta de l'Escola Balear d'Administració Pública de 13 d'abril de 2018 per la qual s'aprovaven les llistes definitives de persones admeses i excloses, amb expressió de les causes d'exclusió, del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d'Artà, Bunyola, Calvià, Capdepera i Palma (BOIB núm. 48, de 19 d'abril).

3. En data 14 de desembre de 2018 es publicà l'Acord del Tribunal pel qual s'aprovava la relació definitiva d'aspirants que havien superat el procés selectiu unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d'Artà, Bunyola, Calvià, Capdepera i Palma.

4. En data 22 de desembre de 2018 es publicà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) la Resolució de la presidenta de l'Escola Balear d'Administració Pública de 19 de desembre de 2018 per la qual s'aprovà la relació d'aspirants que havien superat les proves selectives del procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d'Artà, Bunyola, Calvià, Capdepera i Palma i que havien de ser nomenats personal funcionari en pràctiques.

5. En diverses dates, per raó de diferents renúncies, es notifica a l'Ajuntament de Bunyola el nom dels aspirants que han de superar la fase de pràctiques en aquest mateix Ajuntament.

6. En data 3 de maig de 2020 i 2 de juny de 2020, l'Ajuntament de Bunyola remet a l'Escola Balear d'Administració Pública els informes del cap de policia corresponents a les puntuacions obtingudes pels 3 aspirants en la fase de pràctiques.

7. En data 29 de maig de 2020 i 10 de juliol de 2020, el Tribunal Qualificador remet a l'Escola Balear d'Administració Pública la llista definitiva de les persones aspirants declarades aptes de la fase de pràctiques de l'Ajuntament de Bunyola.

Fonaments de dret

1. L'article 103.3 de la Constitució espanyola.

2. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

5. El Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

6. La Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, i el Decret 28/2015, de 30 d'abril, pel qual s'aprova el Reglament marc de les policies locals de les Illes Balears.

7. El Decret llei 1/2017, de 13 de gener, de modificació de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, i de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i de mesures en matèria de coordinació de les policies locals de les Illes Balears.

8. El conveni de col·laboració entre els ajuntaments d'Artà, Bunyola, Calvià, Capdepera, Palma i l'Escola Balear d'Administració Pública, de 18 de desembre de 2018, pel qual s'encarrega la convocatòria i la gestió del procés selectiu extraordinari per a l'ingrés al cos de policia local en la categoria de policia local, en virtut de la disposició transitòria primera del Decret llei 1/2017.

9. La Resolució de la presidenta de l'EBAP de 26 de gener de 2018 per la qual s'aprova la convocatòria, les bases, els temaris, els exercicis i el barem de mèrits i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives del procés especial unificat per cobrir les places de policia dels ajuntaments d'Artà, Bunyola, Calvià, Capdepera i Palma, que en la base específica 9.3 de la convocatòria (annex 1) estableix: «El Tribunal Qualificador ha d'elevar a la presidenta de l'EBAP la llista definitiva de persones aspirants declarades aptes i no aptes de la fase de pràctiques, que dictarà resolució i n'ordenarà la publicació al BOIB».

Per tot això, vistes les propostes del Tribunal Qualificador de data 29 de maig de 2020 i 10 de juliol de 2020, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la relació definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu, inclòs el període de pràctiques, del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia de l'Ajuntament de Bunyola i que han de ser nomenats funcionaris de carrera per aquest Ajuntament. Aquesta relació queda aprovada en els termes que figuren en l'annex d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el tauler d'anuncis de l'Escola Balear d'Administració Pública, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la pàgina web <http://oposicionspl2018.caib.es> i en la pàgina web de l'Ajuntament de Bunyola.

3. Notificar aquesta Resolució a l'Ajuntament de Bunyola.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan delegant en el registre de l'EBAP, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb els articles 53.2 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la CAIB.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 30 de juliol de 2020

La presidenta de l'EBAP Isabel Castro Fernández Per delegació dels batles de Palma, Calvià, Capdepera, Bunyola i Artà mitjançant el conveni de data 18/12/2017

 

 

 

ANNEX Relació definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu, inclòs el període de pràctiques, del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia de l'Ajuntament de Bunyola i que han de ser nomenats funcionaris de carrera

Ajuntament de Bunyola

DNI

LLINATGES I NOM

***79808*

JAVIER NUEVO GÓMEZ

***69814*

PAU BENNASSAR LLINÀS