Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 7144
Departament de Personal. Acord de la Junta de Govern que aprova el resultat de l'avaluació de competències professionals del personal empleat públic inclòs en el IV nivel de carrera profesional

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

​​​​​​​​​​​​​​La Junta de Govern  de l'Ajuntament de Palma en sessió ordinària de 15 de juliol de 2020 va acordar: 

Antecedents 

1. El 15 de juny de 2016, la Junta de Govern aprovà l'Acord de carrera professional de l'ajuntament de Palma. Dit acord reactiva i ordena la carrera professional del personal funcionari i del personal laboral de l'ajuntament de Palma (BOIB núm. 161, de 24 de desembre de 2016) i va començar a vigir l'1 de gener de 2016.

El punt 11 de l'Acord de carrera professional preveu que, es cita textualment, per progressar en la carrera professional, es desenvolupa un model de carrera en que l' avaluació del compliment i la  millora se configuren com l'eix fonamental. És a dir, a més del requisit de cinc anys de permanència en el nivell d'origen, se tindrà que superar la corresponent avaluació. 

2. La Llei de la funció pública de les Illes Balears preveu que les administracions públiques de les Illes Balears han d'implantar progressivament sistemes d'avaluació de l'acompliment del personal al seu servei, com a instrument per a la millora de motivació, del rendiment i de la qualitat dels serveis públics i que fins que no tingui lloc la primera avaluació de l'acompliment, els pagaments efectuats o que s'efectuïn en el marc de l'Acord de la carrera professional tindran la consideració de “pagaments a compte del complement de carrera”. 

3. El 6 de febrer de 2019, la Junta de Govern aprovà la implantació del sistema d'avaluació de l'acompliment del personal al servei de l'Ajuntament de Palma adscrit a l'Àrea de Funció Pública i Govern Interior com a un instrument per a la millora de motivació, del rendiment i de la qualitat dels serveis públics. Aquest procés constava de quatre avaluacions: l'autoavaluació, l'avaluació del personal subordinat, l'avaluació dels companys i l'avaluació del superior jeràrquic.  

4. El 22 de maig de 2019 (BOIB 71, 28/05/2019), la Junta de Govern va aprovar la implantació del sistema d'avaluació de competències professionals 360 pel personal funcionari i laboral al servei de l'Ajuntament de Palma que estava inclòs en el IV nivell de carrera professional. 

5. De conformitat amb els termes, les condicions i el calendari que determinà l'Acord de la Junta de Govern esmentat en el punt anterior, el Departament de Personal va dur a terme el primer procediment d'avaluació de competències personals.  

6. Quant al procediment dut a terme, cal esmentar, el següent: 

  • Prèviament a l'inici del procediment d'avaluació de competències professionals es va dur a terme un procés d'informació i difusió al personal mitjançant la publicació de diverses noticies a la Intranet Municipal.  
  • El procediment d'avaluació de competències professional es va dur a terme mitjançant el Portal de Personal i es va iniciar posant a disposició de les persones encarregades d'avaluar  el llistat de persones que havien de avaluar i els corresponents qüestionaris d'avaluació que havien d'emplenar i trametre  al Departament de Personal.  
  • Una vegada rebuts els corresponents qüestionaris d'avaluacions, el Departament de Personal va confeccionar l'informe d'avaluació de competències individuals que va consistir en determinar la puntuació obtinguda per cada una de les persones avaluades i comunicar-la a la persona superior jeràrquica responsable. Dita puntuació es va determinar de conformitat amb el barem de puntuacions que figura a l'Annex 6 de l'Acord de la Junta de Govern de 22/05/2019, havent superat l'avaluació de competències les persones empleades públiques que haguessin obtingut una puntuació superior a 3 punts de nota mitjana. 

Quant al càlcul de la nota mitjana, cal esmentar: 

L'Acord d'aprovació del sistema d'avaluació de competències professionals preveu en el punt 10 de l'Annex 1 que “ de les avaluacions realitzades sortiran dues puntuacions: una referida a la valoració del personal superior jeràrquic i l'altra resultant de calcular la mitjana de les valoracions del personal subordinat i/o col·laborador. Amb aquestes dues puntuacions s'ha de fer la mitjana per obtenir la puntuació final”.  

L'Acord d'aprovació del sistema d'avaluació de competències professionals aprova a l'Annex 6 el barem de puntuació de l'avaluació de competències i preveu que “l'avaluació de competències professionals s'entendrà superada si la persona avaluada obté una puntuació superior a 3 punts de nota mitjana”. 

A partir d'aquests dos paràmetres es va dissenyar un programa informàtic per tal de determinar la nota mitjana de totes les persones avaluades i el resultat fou el que consta en l'expedient de l'Acord d'aprovació del sistema d'avaluació de competències,  tenint en compte que hi figuren persones que no varen poder ser avaluades per diferents situacions com per exemple per situacions d'incapacitat temporal de les persones implicades en el procés d'avaluació. 

  • La puntuació obtinguda per la persona avaluada es va posar a disposició de la persona superior jeràrquica responsable, mitjançant el Portal de Personal, la qual va comunicar dita puntuació a la persona avaluada mitjançant una entrevista personal. 
  • No consten al·legacions formulades per les persones avaluades a la puntuació obtinguda.  
  • El procediment d'avaluació de competències professionals a més de les avaluacions abans citades, preveu en el seu annex 1, punt tercer, els mèrits necessaris que han de comptar les persones que participin en l'avaluació i estableix la puntuació mínima que ha de tenir el personal segons la seva categoria professional a més de comptar necessàriament amb la formació específica sobre l'avaluació 360 i amb una formació mínima en matèria d'igualtat de 4 hores.

Els funcionaris del Departament de Personal designats han comprovat el compliment dels mèrits necessaris del personal que ha participat en la convocatòria d'ofici i únicament tenint en compte les dades que consten en el Programa de Registre de Personal.  

7. El 7 de novembre de 2019, el regidor d'Hisenda, Innovació i Funció Pública va dictar el decret 201921941, que va aprovar el procés d'avaluació de competències del personal  policial i bomber adscrit a l'Àrea de Seguretat Ciutadana (BOIB núm.71, 28/05/19).  

El procés d'avaluació del personal policial i del personal bomber s'ha dut a terme de per l'Àrea de Seguretat Ciutadana la qual ha tramés al Departament de Personal els resultats que han obtingut les personal que varen participar en el procediment d'avaluació de competències professionals.  

Els mèrits necessaris del personal policial i del personal bomber que van participar i superar el procés d'avaluació s'han comprovat d'ofici pels empleats públics adscrits al Departament de Personal.  

8. Per la qual cosa, una vegada finalitzat el procediment d'avaluació de competències professionals,  és necessari, de conformitat amb l'Acord de Carrera Professional de l'ajuntament de Palma i la disposició addicional dotzena de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les Illes Balears, que el complement de a compte de carrera professional de les persones empleades públiques que han superat el procediment d'avaluació de competències professionals passi a complement de carrera professional.  

Consideracions jurídiques ​​​​​​​

1. L'article 20 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, per qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic quant a l'avaluació de l'acompliment.  

2. L'article 24 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, per qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic que entre les retribucions complementàries preveu la progressió assolida pel funcionari dins el sistema de carrera professional. 

3. L'article 39 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les comunitat autònoma de les Illes Balears preveu que les administracions públiques de les Illes Balears han d'implantar progressivament sistemes d'avaluació de l'acompliment del personal al seu servei, com a instrument per a la millora de motivació, del rendiment i de la qualitat dels serveis públics. 

4. L'article 62.bis de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les Illes Balears que preveu que la carrera professional horitzontal consisteix en la progressió de nivell o esglaó, sense necessitat de canviar de lloc de feina com a conseqüència de la valoració de l'acompliment i l'actuació professional, de la qualitat dels treballs realitzats i els coneixements adquirits i transferits. L'efectivitat definitiva del sistema de carrera horitzontal requereix, en tot cas, la implantació prèvia de sistemes d'avaluació de l'acompliment.

5. La disposició addicional dotzena de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les comunitat autònoma de les Illes Balears preveu, pel que fa a la carrera professional horitzontal a l'àmbit de l'administració local, que fins que no tingui lloc la primera avaluació de l'acompliment, els pagaments efectuats o que s'efectuïn en el marc de l'Acord de la carrera professional tindran la consideració de “pagaments a compte del complement de carrera”. 

Per tot això, tenint en compte el Decret de Batlia núm. 13.026 de 28/06/2019, relatiu a l'organització dels serveis administratius de l'Ajuntament de Palma, modificat pel Decret núm. 18746 de 27/09/2019, així com l'Acord de delegació de competències de la Junta de Govern de Palma en els titulars de les Àrees i Àrees delegades acordat en data 31 de juliol de 2019, el cap de departament que subscriu proposa al regidor de l'Àrea d'Hisenda, Innovació i Funció Pública que elevi a la Junta de Govern el següent: 

ACORD 

Primer. Aprovar la relació de les persones empleades públiques de l'ajuntament de Palma que han superat el procediment d'avaluació de competències professionals i que figuren a l'Annex I d'aquest Acord, de conformitat amb l'Acord de la Junta de Govern de 22 de maig de 2019 (BOIB 71, 28/05/2019) que va aprovar la implantació del sistema d'avaluació de competències professionals 360 pel personal funcionari i laboral al servei de l'Ajuntament de Palma inclòs en el IV nivell de carrera professional. 

Segon. Modificar el concepte de la retribució complementària percebuda mensualment mitjançant la nòmina de “a compte del complement de carrera professional” per la de “complement de carrera professional” de totes les persones empleades públiques indicades en el punt anterior i que han superat el procediment d'avaluació de competències, tot això, de conformitat amb la disposició addicional dotzena de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les Illes Balears que preveu que fins que no tingui lloc la primera avaluació de l'acompliment, els pagaments efectuats o que s'efectuïn en el marc de l'Acord de la carrera professional tindran la consideració de “pagaments a compte del complement de carrera”. 

Tercer.  Aprovar la relació de les persones empleades públiques de l'ajuntament de Palma que no han superat el procediment d'avaluació de competències professionals i que figuren a l'Annex II d'aquest Acord, de conformitat amb l'Acord de la Junta de Govern de 22 de maig de 2019 (BOIB 71, 28/05/2019) que va aprovar la implantació del sistema d'avaluació de competències professionals 360 pel personal funcionari i laboral al servei de l'Ajuntament de Palma inclòs en el IV nivell de carrera professional, indicant els motius de la no superació del procediment d'avaluació de competències.  

Quart. Notificar aquest Acord a la Secció de Registre de Personal per tal que incorporin a l'expedient personal la superació del procediment d'avaluació de competències professionals de les persones funcionàries que figuren a l'annex I.  

Quint. Publicar aquest Acord a l'Intranet Municipal i al BOIB als efectes escaients.

 

ANNEX I ​​​​​​​RELACIÓ DE PERSONES EMPLEADES PÚBLIQUES QUE HAN SUPERAT L'AVALUACIÓ DE COMPETÈCIES PROFESSIONALS

1

4169619

Reuneix els mèrits necessaris

2

5243427

Reuneix els mèrits necessaris

3

5896460

Reuneix els mèrits necessaris

4

06236758

Reuneix els mèrits necessaris

5

6984719

Reuneix els mèrits necessaris

6

9169682

Reuneix els mèrits necessaris

7

9288761

Reuneix els mèrits necessaris

8

16546713

Reuneix els mèrits necessaris

9

18214907

Reuneix els mèrits necessaris

10

18215837

Reuneix els mèrits necessaris

11

18216372

Reuneix els mèrits necessaris

12

18216795

Reuneix els mèrits necessaris

13

18218933

Reuneix els mèrits necessaris

14

18222337

Reuneix els mèrits necessaris

15

18231665

Reuneix els mèrits necessaris

16

18231748

Reuneix els mèrits necessaris

17

18231841

Reuneix els mèrits necessaris

18

18232205

Reuneix els mèrits necessaris

19

18232265

Reuneix els mèrits necessaris

20

18232298

Reuneix els mèrits necessaris

21

18232405

Reuneix els mèrits necessaris

22

18232431

Reuneix els mèrits necessaris

23

18232437

Reuneix els mèrits necessaris

24

18232458

Reuneix els mèrits necessaris

25

18232501

Reuneix els mèrits necessaris

26

18232731

Reuneix els mèrits necessaris

27

18232843

Reuneix els mèrits necessaris

28

18233027

Reuneix els mèrits necessaris

29

18233092

Reuneix els mèrits necessaris

30

18233140

Reuneix els mèrits necessaris

31

18233224

Reuneix els mèrits necessaris

32

18233259

Reuneix els mèrits necessaris

33

18233321

Reuneix els mèrits necessaris

34

18233427

Reuneix els mèrits necessaris

35

18233492

Reuneix els mèrits necessaris

36

18233539

Reuneix els mèrits necessaris

37

18233694

Reuneix els mèrits necessaris

38

18233708

Reuneix els mèrits necessaris

39

18234026

Reuneix els mèrits necessaris

40

18234031

Reuneix els mèrits necessaris

41

18234131

Reuneix els mèrits necessaris

42

18234132

Reuneix els mèrits necessaris

43

18234268

Reuneix els mèrits necessaris

44

18234492

Reuneix els mèrits necessaris

45

18234586

Reuneix els mèrits necessaris

46

18234687

Reuneix els mèrits necessaris

47

18235019

Reuneix els mèrits necessaris

48

18235113

Reuneix els mèrits necessaris

49

18235676

Reuneix els mèrits necessaris

50

18235732

Reuneix els mèrits necessaris

51

18236228

Reuneix els mèrits necessaris

52

18236257

Reuneix els mèrits necessaris

53

18236279

Reuneix els mèrits necessaris

54

18236443

Reuneix els mèrits necessaris

55

18236623

Reuneix els mèrits necessaris

56

18236865

Reuneix els mèrits necessaris

57

18237107

Reuneix els mèrits necessaris

58

18237109

Reuneix els mèrits necessaris

59

18237328

Reuneix els mèrits necessaris

60

20800103

Reuneix els mèrits necessaris

61

21432973

Reuneix els mèrits necessaris

62

22003844

Reuneix els mèrits necessaris

63

22938528

Reuneix els mèrits necessaris

64

24175265

Reuneix els mèrits necessaris

65

25132555

Reuneix els mèrits necessaris

66

25380889

Reuneix els mèrits necessaris

67

25381708

Reuneix els mèrits necessaris

68

25407338

Reuneix els mèrits necessaris

69

26205047

Reuneix els mèrits necessaris

70

28687024

Reuneix els mèrits necessaris

71

29030086

Reuneix els mèrits necessaris

72

29139026

Reuneix els mèrits necessaris

73

34064613

Reuneix els mèrits necessaris

74

34064790

Reuneix els mèrits necessaris

75

34064926

Reuneix els mèrits necessaris

76

34065272

Reuneix els mèrits necessaris

77

34065427

Reuneix els mèrits necessaris

78

34066402

Reuneix els mèrits necessaris

79

34066498

Reuneix els mèrits necessaris

80

34066981

Reuneix els mèrits necessaris

81

34067563

Reuneix els mèrits necessaris

82

34068498

Reuneix els mèrits necessaris

83

36966096

Reuneix els mèrits necessaris

84

39161892

Reuneix els mèrits necessaris

85

39666758

Reuneix els mèrits necessaris

86

40439196

Reuneix els mèrits necessaris

87

41441452

Reuneix els mèrits necessaris

88

42980170

Reuneix els mèrits necessaris

89

42980282

Reuneix els mèrits necessaris

90

42983604

Reuneix els mèrits necessaris

91

42985322

Reuneix els mèrits necessaris

92

42986180

Reuneix els mèrits necessaris

93

42988057

Reuneix els mèrits necessaris

94

42988228

Reuneix els mèrits necessaris

95

42988807

Reuneix els mèrits necessaris

96

42989041

Reuneix els mèrits necessaris

97

42992215

Reuneix els mèrits necessaris

98

42992339

Reuneix els mèrits necessaris

99

42992466

Reuneix els mèrits necessaris

100

42993706

Reuneix els mèrits necessaris

101

42994058

Reuneix els mèrits necessaris

102

42994131

Reuneix els mèrits necessaris

103

42994134

Reuneix els mèrits necessaris

104

42994152

Reuneix els mèrits necessaris

105

42994768

Reuneix els mèrits necessaris

106

42994852

Reuneix els mèrits necessaris

107

42995305

Reuneix els mèrits necessaris

108

42995387

Reuneix els mèrits necessaris

109

42995623

Reuneix els mèrits necessaris

110

42996096

Reuneix els mèrits necessaris

111

42996306

Reuneix els mèrits necessaris

112

42996345

Reuneix els mèrits necessaris

113

42996566

Reuneix els mèrits necessaris

114

42997016

Reuneix els mèrits necessaris

115

42997120

Reuneix els mèrits necessaris

116

42998229

Reuneix els mèrits necessaris

117

42998314

Reuneix els mèrits necessaris

118

42998696

Reuneix els mèrits necessaris

119

42998759

Reuneix els mèrits necessaris

120

42998778

Reuneix els mèrits necessaris

121

42998988

Reuneix els mèrits necessaris

122

42999201

Reuneix els mèrits necessaris

123

42999407

Reuneix els mèrits necessaris

124

42999445

Reuneix els mèrits necessaris

125

42999457

Reuneix els mèrits necessaris

126

42999611

Reuneix els mèrits necessaris

127

42999853

Reuneix els mèrits necessaris

128

42999996

Reuneix els mèrits necessaris

129

43000043

Reuneix els mèrits necessaris

130

43000193

Reuneix els mèrits necessaris

131

43000271

Reuneix els mèrits necessaris

132

43000537

Reuneix els mèrits necessaris

133

43000607

Reuneix els mèrits necessaris

134

43001177

Reuneix els mèrits necessaris

135

43001305

Reuneix els mèrits necessaris

136

43001480

Reuneix els mèrits necessaris

137

43001640

Reuneix els mèrits necessaris

138

43001754

Reuneix els mèrits necessaris

139

43001780

Reuneix els mèrits necessaris

140

43002005

Reuneix els mèrits necessaris

141

43002226

Reuneix els mèrits necessaris

142

43002710

Reuneix els mèrits necessaris

143

43002727

Reuneix els mèrits necessaris

144

43002859

Reuneix els mèrits necessaris

145

43002863

Reuneix els mèrits necessaris

146

43003319

Reuneix els mèrits necessaris

147

43003352

Reuneix els mèrits necessaris

148

43003834

Reuneix els mèrits necessaris

149

43004061

Reuneix els mèrits necessaris

150

43004232

Reuneix els mèrits necessaris

151

43004407

Reuneix els mèrits necessaris

152

43004409

Reuneix els mèrits necessaris

153

43004485

Reuneix els mèrits necessaris

154

43004569

Reuneix els mèrits necessaris

155

43004951

Reuneix els mèrits necessaris

156

43005115

Reuneix els mèrits necessaris

157

43005252

Reuneix els mèrits necessaris

158

43005312

Reuneix els mèrits necessaris

159

43005652

Reuneix els mèrits necessaris

160

43005690

Reuneix els mèrits necessaris

161

43005737

Reuneix els mèrits necessaris

162

43005831

Reuneix els mèrits necessaris

163

43006107

Reuneix els mèrits necessaris

164

43006119

Reuneix els mèrits necessaris

165

43006696

Reuneix els mèrits necessaris

166

43006826

Reuneix els mèrits necessaris

167

43007512

Reuneix els mèrits necessaris

168

43007528

Reuneix els mèrits necessaris

169

43007549

Reuneix els mèrits necessaris

170

43007551

Reuneix els mèrits necessaris

171

43007621

Reuneix els mèrits necessaris

172

43007640

Reuneix els mèrits necessaris

173

43007782

Reuneix els mèrits necessaris

174

43007841

Reuneix els mèrits necessaris

175

43007919

Reuneix els mèrits necessaris

176

43007972

Reuneix els mèrits necessaris

177

43008333

Reuneix els mèrits necessaris

178

43008587

Reuneix els mèrits necessaris

179

43008594

Reuneix els mèrits necessaris

180

43008665

Reuneix els mèrits necessaris

181

43008730

Reuneix els mèrits necessaris

182

43008746

Reuneix els mèrits necessaris

183

43008763

Reuneix els mèrits necessaris

184

43008896

Reuneix els mèrits necessaris

185

43009056

Reuneix els mèrits necessaris

186

43009191

Reuneix els mèrits necessaris

187

43009444

Reuneix els mèrits necessaris

188

43009488

Reuneix els mèrits necessaris

189

43009761

Reuneix els mèrits necessaris

190

43010223

Reuneix els mèrits necessaris

191

43010316

Reuneix els mèrits necessaris

192

43010529

Reuneix els mèrits necessaris

193

43011034

Reuneix els mèrits necessaris

194

43011128

Reuneix els mèrits necessaris

195

43011259

Reuneix els mèrits necessaris

196

43011559

Reuneix els mèrits necessaris

197

43011576

Reuneix els mèrits necessaris

198

43011693

Reuneix els mèrits necessaris

199

43012005

Reuneix els mèrits necessaris

200

43012107

Reuneix els mèrits necessaris

201

43012325

Reuneix els mèrits necessaris

202

43012356

Reuneix els mèrits necessaris

203

43012368

Reuneix els mèrits necessaris

204

43012675

Reuneix els mèrits necessaris

205

43012716

Reuneix els mèrits necessaris

206

43012777

Reuneix els mèrits necessaris

207

43012858

Reuneix els mèrits necessaris

208

43012994

Reuneix els mèrits necessaris

209

43013193

Reuneix els mèrits necessaris

210

43013233

Reuneix els mèrits necessaris

211

43013319

Reuneix els mèrits necessaris

212

43013510

Reuneix els mèrits necessaris

213

43013607

Reuneix els mèrits necessaris

214

43013855

Reuneix els mèrits necessaris

215

43014168

Reuneix els mèrits necessaris

216

43014217

Reuneix els mèrits necessaris

217

43014467

Reuneix els mèrits necessaris

218

43014562

Reuneix els mèrits necessaris

219

43014690

Reuneix els mèrits necessaris

220

43014700

Reuneix els mèrits necessaris

221

43014709

Reuneix els mèrits necessaris

222

43014869

Reuneix els mèrits necessaris

223

43014966

Reuneix els mèrits necessaris

224

43014990

Reuneix els mèrits necessaris

225

43015147

Reuneix els mèrits necessaris

226

43015235

Reuneix els mèrits necessaris

227

43015388

Reuneix els mèrits necessaris

228

43015462

Reuneix els mèrits necessaris

229

43015485

Reuneix els mèrits necessaris

230

43015848

Reuneix els mèrits necessaris

231

43016426

Reuneix els mèrits necessaris

232

43016481

Reuneix els mèrits necessaris

233

43017355

Reuneix els mèrits necessaris

234

43017387

Reuneix els mèrits necessaris

235

43017407

Reuneix els mèrits necessaris

236

43017412

Reuneix els mèrits necessaris

237

43017414

Reuneix els mèrits necessaris

238

43017731

Reuneix els mèrits necessaris

239

43017735

Reuneix els mèrits necessaris

240

43017819

Reuneix els mèrits necessaris

241

43017959

Reuneix els mèrits necessaris

242

43017972

Reuneix els mèrits necessaris

243

43018167

Reuneix els mèrits necessaris

244

43018246

Reuneix els mèrits necessaris

245

43018367

Reuneix els mèrits necessaris

246

43018384

Reuneix els mèrits necessaris

247

43018807

Reuneix els mèrits necessaris

248

43018849

Reuneix els mèrits necessaris

249

43018959

Reuneix els mèrits necessaris

250

43019290

Reuneix els mèrits necessaris

251

43019419

Reuneix els mèrits necessaris

252

43019629

Reuneix els mèrits necessaris

253

43019764

Reuneix els mèrits necessaris

254

43019935

Reuneix els mèrits necessaris

255

43020053

Reuneix els mèrits necessaris

256

43020138

Reuneix els mèrits necessaris

257

43020467

Reuneix els mèrits necessaris

258

43020672

Reuneix els mèrits necessaris

259

43020673

Reuneix els mèrits necessaris

260

43020689

Reuneix els mèrits necessaris

261

43020697

Reuneix els mèrits necessaris

262

43021415

Reuneix els mèrits necessaris

263

43021663

Reuneix els mèrits necessaris

264

43021717

Reuneix els mèrits necessaris

265

43021865

Reuneix els mèrits necessaris

266

43021878

Reuneix els mèrits necessaris

267

43022024

Reuneix els mèrits necessaris

268

43022247

Reuneix els mèrits necessaris

269

43022622

Reuneix els mèrits necessaris

270

43022774

Reuneix els mèrits necessaris

271

43022802

Reuneix els mèrits necessaris

272

43022856

Reuneix els mèrits necessaris

273

43022870

Reuneix els mèrits necessaris

274

43022975

Reuneix els mèrits necessaris

275

43023206

Reuneix els mèrits necessaris

276

43023218

Reuneix els mèrits necessaris

277

43023330

Reuneix els mèrits necessaris

278

43023546

Reuneix els mèrits necessaris

279

43023689

Reuneix els mèrits necessaris

280

43023886

Reuneix els mèrits necessaris

281

43024022

Reuneix els mèrits necessaris

282

43024192

Reuneix els mèrits necessaris

283

43024391

Reuneix els mèrits necessaris

284

43024435

Reuneix els mèrits necessaris

285

43024474

Reuneix els mèrits necessaris

286

43024684

Reuneix els mèrits necessaris

287

43024933

Reuneix els mèrits necessaris

288

43025037

Reuneix els mèrits necessaris

289

43025087

Reuneix els mèrits necessaris

290

43025454

Reuneix els mèrits necessaris

291

43025616

Reuneix els mèrits necessaris

292

43026056

Reuneix els mèrits necessaris

293

43026119

Reuneix els mèrits necessaris

294

43026123

Reuneix els mèrits necessaris

295

43026612

Reuneix els mèrits necessaris

296

43026676

Reuneix els mèrits necessaris

297

43026695

Reuneix els mèrits necessaris

298

43026702

Reuneix els mèrits necessaris

299

43026705

Reuneix els mèrits necessaris

300

43026790

Reuneix els mèrits necessaris

301

43027056

Reuneix els mèrits necessaris

302

43027180

Reuneix els mèrits necessaris

303

43027457

Reuneix els mèrits necessaris

304

43027558

Reuneix els mèrits necessaris

305

43027636

Reuneix els mèrits necessaris

306

43027904

Reuneix els mèrits necessaris

307

43027965

Reuneix els mèrits necessaris

308

43028345

Reuneix els mèrits necessaris

309

43028421

Reuneix els mèrits necessaris

310

43028537

Reuneix els mèrits necessaris

311

43028717

Reuneix els mèrits necessaris

312

43028831

Reuneix els mèrits necessaris

313

43028980

Reuneix els mèrits necessaris

314

43029433

Reuneix els mèrits necessaris

315

43029467

Reuneix els mèrits necessaris

316

43029498

Reuneix els mèrits necessaris

317

43029583

Reuneix els mèrits necessaris

318

43029706

Reuneix els mèrits necessaris

319

43029790

Reuneix els mèrits necessaris

320

43029994

Reuneix els mèrits necessaris

321

43030005

Reuneix els mèrits necessaris

322

43030097

Reuneix els mèrits necessaris

323

43030110

Reuneix els mèrits necessaris

324

43030187

Reuneix els mèrits necessaris

325

43030239

Reuneix els mèrits necessaris

326

43030267

Reuneix els mèrits necessaris

327

43030563

Reuneix els mèrits necessaris

328

43030655

Reuneix els mèrits necessaris

329

43030762

Reuneix els mèrits necessaris

330

43030804

Reuneix els mèrits necessaris

331

43030965

Reuneix els mèrits necessaris

332

43030990

Reuneix els mèrits necessaris

333

43031063

Reuneix els mèrits necessaris

334

43031081

Reuneix els mèrits necessaris

335

43031301

Reuneix els mèrits necessaris

336

43031401

Reuneix els mèrits necessaris

337

43031483

Reuneix els mèrits necessaris

338

43031572

Reuneix els mèrits necessaris

339

43031588

Reuneix els mèrits necessaris

340

43031589

Reuneix els mèrits necessaris

341

43031609

Reuneix els mèrits necessaris

342

43031713

Reuneix els mèrits necessaris

343

43031850

Reuneix els mèrits necessaris

344

43031887

Reuneix els mèrits necessaris

345

43031911

Reuneix els mèrits necessaris

346

43031927

Reuneix els mèrits necessaris

347

43032010

Reuneix els mèrits necessaris

348

43032188

Reuneix els mèrits necessaris

349

43032394

Reuneix els mèrits necessaris

350

43032734

Reuneix els mèrits necessaris

351

43032743

Reuneix els mèrits necessaris

352

43032765

Reuneix els mèrits necessaris

353

43033038

Reuneix els mèrits necessaris

354

43033266

Reuneix els mèrits necessaris

355

43033442

Reuneix els mèrits necessaris

356

43033446

Reuneix els mèrits necessaris

357

43033455

Reuneix els mèrits necessaris

358

43033540

Reuneix els mèrits necessaris

359

43033596

Reuneix els mèrits necessaris

360

43033665

Reuneix els mèrits necessaris

361

43033676

Reuneix els mèrits necessaris

362

43033746

Reuneix els mèrits necessaris

363

43033830

Reuneix els mèrits necessaris

364

43033938

Reuneix els mèrits necessaris

365

43033995

Reuneix els mèrits necessaris

366

43034255

Reuneix els mèrits necessaris

367

43034316

Reuneix els mèrits necessaris

368

43034373

Reuneix els mèrits necessaris

369

43034616

Reuneix els mèrits necessaris

370

43034655

Reuneix els mèrits necessaris

371

43034683

Reuneix els mèrits necessaris

372

43034684

Reuneix els mèrits necessaris

373

43034833

Reuneix els mèrits necessaris

374

43034948

Reuneix els mèrits necessaris

375

43035351

Reuneix els mèrits necessaris

376

43035377

Reuneix els mèrits necessaris

377

43035476

Reuneix els mèrits necessaris

378

43035679

Reuneix els mèrits necessaris

379

43035698

Reuneix els mèrits necessaris

380

43035782

Reuneix els mèrits necessaris

381

43035834

Reuneix els mèrits necessaris

382

43035889

Reuneix els mèrits necessaris

383

43036033

Reuneix els mèrits necessaris

384

43036137

Reuneix els mèrits necessaris

385

43036206

Reuneix els mèrits necessaris

386

43036794

Reuneix els mèrits necessaris

387

43036881

Reuneix els mèrits necessaris

388

43037221

Reuneix els mèrits necessaris

389

43037267

Reuneix els mèrits necessaris

390

43037364

Reuneix els mèrits necessaris

391

43037378

Reuneix els mèrits necessaris

392

43037399

Reuneix els mèrits necessaris

393

43037488

Reuneix els mèrits necessaris

394

43037544

Reuneix els mèrits necessaris

395

43037568

Reuneix els mèrits necessaris

396

43037842

Reuneix els mèrits necessaris

397

43037843

Reuneix els mèrits necessaris

398

43038003

Reuneix els mèrits necessaris

399

43038047

Reuneix els mèrits necessaris

400

43038053

Reuneix els mèrits necessaris

401

43038419

Reuneix els mèrits necessaris

402

43038536

Reuneix els mèrits necessaris

403

43038552

Reuneix els mèrits necessaris

404

43038714

Reuneix els mèrits necessaris

405

43038805

Reuneix els mèrits necessaris

406

43038811

Reuneix els mèrits necessaris

407

43038848

Reuneix els mèrits necessaris

408

43038934

Reuneix els mèrits necessaris

409

43039093

Reuneix els mèrits necessaris

410

43039147

Reuneix els mèrits necessaris

411

43039317

Reuneix els mèrits necessaris

412

43039331

Reuneix els mèrits necessaris

413

43039393

Reuneix els mèrits necessaris

414

43039434

Reuneix els mèrits necessaris

415

43039633

Reuneix els mèrits necessaris

416

43039911

Reuneix els mèrits necessaris

417

43040290

Reuneix els mèrits necessaris

418

43040301

Reuneix els mèrits necessaris

419

43040327

Reuneix els mèrits necessaris

420

43040366

Reuneix els mèrits necessaris

421

43040407

Reuneix els mèrits necessaris

422

43040422

Reuneix els mèrits necessaris

423

43040484

Reuneix els mèrits necessaris

424

43040584

Reuneix els mèrits necessaris

425

43040645

Reuneix els mèrits necessaris

426

43040699

Reuneix els mèrits necessaris

427

43040762

Reuneix els mèrits necessaris

428

43040843

Reuneix els mèrits necessaris

429

43040866

Reuneix els mèrits necessaris

430

43040944

Reuneix els mèrits necessaris

431

43041006

Reuneix els mèrits necessaris

432

43041008

Reuneix els mèrits necessaris

433

43041024

Reuneix els mèrits necessaris

434

43041033

Reuneix els mèrits necessaris

435

43041058

Reuneix els mèrits necessaris

436

43041070

Reuneix els mèrits necessaris

437

43041150

Reuneix els mèrits necessaris

438

43041182

Reuneix els mèrits necessaris

439

43041188

Reuneix els mèrits necessaris

440

43041231

Reuneix els mèrits necessaris

441

43041251

Reuneix els mèrits necessaris

442

43041309

Reuneix els mèrits necessaris

443

43041311

Reuneix els mèrits necessaris

444

43041348

Reuneix els mèrits necessaris

445

43041463

Reuneix els mèrits necessaris

446

43041464

Reuneix els mèrits necessaris

447

43041477

Reuneix els mèrits necessaris

448

43041520

Reuneix els mèrits necessaris

449

43041544

Reuneix els mèrits necessaris

450

43041950

Reuneix els mèrits necessaris

451

43042142

Reuneix els mèrits necessaris

452

43042217

Reuneix els mèrits necessaris

453

43042493

Reuneix els mèrits necessaris

454

43042694

Reuneix els mèrits necessaris

455

43042718

Reuneix els mèrits necessaris

456

43042756

Reuneix els mèrits necessaris

457

43042854

Reuneix els mèrits necessaris

458

43042882

Reuneix els mèrits necessaris

459

43042885

Reuneix els mèrits necessaris

460

43042995

Reuneix els mèrits necessaris

461

43043042

Reuneix els mèrits necessaris

462

43043108

Reuneix els mèrits necessaris

463

43043337

Reuneix els mèrits necessaris

464

43043444

Reuneix els mèrits necessaris

465

43043607

Reuneix els mèrits necessaris

466

43043635

Reuneix els mèrits necessaris

467

43043912

Reuneix els mèrits necessaris

468

43044301

Reuneix els mèrits necessaris

469

43044313

Reuneix els mèrits necessaris

470

43044437

Reuneix els mèrits necessaris

471

43044581

Reuneix els mèrits necessaris

472

43044625

Reuneix els mèrits necessaris

473

43044843

Reuneix els mèrits necessaris

474

43044892

Reuneix els mèrits necessaris

475

43045014

Reuneix els mèrits necessaris

476

43045081

Reuneix els mèrits necessaris

477

43045161

Reuneix els mèrits necessaris

478

43045195

Reuneix els mèrits necessaris

479

43045284

Reuneix els mèrits necessaris

480

43045387

Reuneix els mèrits necessaris

481

43045528

Reuneix els mèrits necessaris

482

43045552

Reuneix els mèrits necessaris

483

43045734

Reuneix els mèrits necessaris

484

43046050

Reuneix els mèrits necessaris

485

43046071

Reuneix els mèrits necessaris

486

43046406

Reuneix els mèrits necessaris

487

43046505

Reuneix els mèrits necessaris

488

43046565

Reuneix els mèrits necessaris

489

43046762

Reuneix els mèrits necessaris

490

43046821

Reuneix els mèrits necessaris

491

43046956

Reuneix els mèrits necessaris

492

43047018

Reuneix els mèrits necessaris

493

43047031

Reuneix els mèrits necessaris

494

43047097

Reuneix els mèrits necessaris

495

43047143

Reuneix els mèrits necessaris

496

43047260

Reuneix els mèrits necessaris

497

43047433

Reuneix els mèrits necessaris

498

43047833

Reuneix els mèrits necessaris

499

43047866

Reuneix els mèrits necessaris

500

43047868

Reuneix els mèrits necessaris

501

43048080

Reuneix els mèrits necessaris

502

43048099

Reuneix els mèrits necessaris

503

43048118

Reuneix els mèrits necessaris

504

43048156

Reuneix els mèrits necessaris

505

43048172

Reuneix els mèrits necessaris

506

43048191

Reuneix els mèrits necessaris

507

43048370

Reuneix els mèrits necessaris

508

43048373

Reuneix els mèrits necessaris

509

43048493

Reuneix els mèrits necessaris

510

43048677

Reuneix els mèrits necessaris

511

43048678

Reuneix els mèrits necessaris

512

43048814

Reuneix els mèrits necessaris

513

43049084

Reuneix els mèrits necessaris

514

43049138

Reuneix els mèrits necessaris

515

43049359

Reuneix els mèrits necessaris

516

43049416

Reuneix els mèrits necessaris

517

43049527

Reuneix els mèrits necessaris

518

43049584

Reuneix els mèrits necessaris

519

43049665

Reuneix els mèrits necessaris

520

43049930

Reuneix els mèrits necessaris

521

43050086

Reuneix els mèrits necessaris

522

43050233

Reuneix els mèrits necessaris

523

43050273

Reuneix els mèrits necessaris

524

43050459

Reuneix els mèrits necessaris

525

43050717

Reuneix els mèrits necessaris

526

43050928

Reuneix els mèrits necessaris

527

43051174

Reuneix els mèrits necessaris

528

43051215

Reuneix els mèrits necessaris

529

43051315

Reuneix els mèrits necessaris

530

43051332

Reuneix els mèrits necessaris

531

43051516

Reuneix els mèrits necessaris

532

43051550

Reuneix els mèrits necessaris

533

43051647

Reuneix els mèrits necessaris

534

43051701

Reuneix els mèrits necessaris

535

43051822

Reuneix els mèrits necessaris

536

43051902

Reuneix els mèrits necessaris

537

43052012

Reuneix els mèrits necessaris

538

43052018

Reuneix els mèrits necessaris

539

43052159

Reuneix els mèrits necessaris

540

43052213

Reuneix els mèrits necessaris

541

43052219

Reuneix els mèrits necessaris

542

43052330

Reuneix els mèrits necessaris

543

43052428

Reuneix els mèrits necessaris

544

43052531

Reuneix els mèrits necessaris

545

43052654

Reuneix els mèrits necessaris

546

43052718

Reuneix els mèrits necessaris

547

43052789

Reuneix els mèrits necessaris

548

43052820

Reuneix els mèrits necessaris

549

43052875

Reuneix els mèrits necessaris

550

43052971

Reuneix els mèrits necessaris

551

43053270

Reuneix els mèrits necessaris

552

43053509

Reuneix els mèrits necessaris

553

43053833

Reuneix els mèrits necessaris

554

43053890

Reuneix els mèrits necessaris

555

43053968

Reuneix els mèrits necessaris

556

43053971

Reuneix els mèrits necessaris

557

43054098

Reuneix els mèrits necessaris

558

43054203

Reuneix els mèrits necessaris

559

43054218

Reuneix els mèrits necessaris

560

43054441

Reuneix els mèrits necessaris

561

43054532

Reuneix els mèrits necessaris

562

43054533

Reuneix els mèrits necessaris

563

43054563

Reuneix els mèrits necessaris

564

43054586

Reuneix els mèrits necessaris

565

43055018

Reuneix els mèrits necessaris

566

43055227

Reuneix els mèrits necessaris

567

43055303

Reuneix els mèrits necessaris

568

43055415

Reuneix els mèrits necessaris

569

43055422

Reuneix els mèrits necessaris

570

43055468

Reuneix els mèrits necessaris

571

43055588

Reuneix els mèrits necessaris

572

43055609

Reuneix els mèrits necessaris

573

43055730

Reuneix els mèrits necessaris

574

43056123

Reuneix els mèrits necessaris

575

43056300

Reuneix els mèrits necessaris

576

43056316

Reuneix els mèrits necessaris

577

43056471

Reuneix els mèrits necessaris

578

43056474

Reuneix els mèrits necessaris

579

43056509

Reuneix els mèrits necessaris

580

43056603

Reuneix els mèrits necessaris

581

43056701

Reuneix els mèrits necessaris

582

43056911

Reuneix els mèrits necessaris

583

43056912

Reuneix els mèrits necessaris

584

43057069

Reuneix els mèrits necessaris

585

43057159

Reuneix els mèrits necessaris

586

43057431

Reuneix els mèrits necessaris

587

43057546

Reuneix els mèrits necessaris

588

43058012

Reuneix els mèrits necessaris

589

43058035

Reuneix els mèrits necessaris

590

43058090

Reuneix els mèrits necessaris

591

43058316

Reuneix els mèrits necessaris

592

43058356

Reuneix els mèrits necessaris

593

43058437

Reuneix els mèrits necessaris

594

43058552

Reuneix els mèrits necessaris

595

43058912

Reuneix els mèrits necessaris

596

43059058

Reuneix els mèrits necessaris

597

43059198

Reuneix els mèrits necessaris

598

43059338

Reuneix els mèrits necessaris

599

43059416

Reuneix els mèrits necessaris

600

43059543

Reuneix els mèrits necessaris

601

43059551

Reuneix els mèrits necessaris

602

43059885

Reuneix els mèrits necessaris

603

43060062

Reuneix els mèrits necessaris

604

43060131

Reuneix els mèrits necessaris

605

43060176

Reuneix els mèrits necessaris

606

43060278

Reuneix els mèrits necessaris

607

43060467

Reuneix els mèrits necessaris

608

43060489

Reuneix els mèrits necessaris

609

43060602

Reuneix els mèrits necessaris

610

43060858

Reuneix els mèrits necessaris

611

43061057

Reuneix els mèrits necessaris

612

43061242

Reuneix els mèrits necessaris

613

43061360

Reuneix els mèrits necessaris

614

43061366

Reuneix els mèrits necessaris

615

43061467

Reuneix els mèrits necessaris

616

43061612

Reuneix els mèrits necessaris

617

43061659

Reuneix els mèrits necessaris

618

43062173

Reuneix els mèrits necessaris

619

43062266

Reuneix els mèrits necessaris

620

43062583

Reuneix els mèrits necessaris

621

43062612

Reuneix els mèrits necessaris

622

43062741

Reuneix els mèrits necessaris

623

43062909

Reuneix els mèrits necessaris

624

43063185

Reuneix els mèrits necessaris

625

43063234

Reuneix els mèrits necessaris

626

43063690

Reuneix els mèrits necessaris

627

43063839

Reuneix els mèrits necessaris

628

43063849

Reuneix els mèrits necessaris

629

43063972

Reuneix els mèrits necessaris

630

43064026

Reuneix els mèrits necessaris

631

43064139

Reuneix els mèrits necessaris

632

43064577

Reuneix els mèrits necessaris

633

43064641

Reuneix els mèrits necessaris

634

43064904

Reuneix els mèrits necessaris

635

43064953

Reuneix els mèrits necessaris

636

43065033

Reuneix els mèrits necessaris

637

43065083

Reuneix els mèrits necessaris

638

43065274

Reuneix els mèrits necessaris

639

43065329

Reuneix els mèrits necessaris

640

43065332

Reuneix els mèrits necessaris

641

43065904

Reuneix els mèrits necessaris

642

43065927

Reuneix els mèrits necessaris

643

43066094

Reuneix els mèrits necessaris

644

43066220

Reuneix els mèrits necessaris

645

43066272

Reuneix els mèrits necessaris

646

43066435

Reuneix els mèrits necessaris

647

43066851

Reuneix els mèrits necessaris

648

43067121

Reuneix els mèrits necessaris

649

43067272

Reuneix els mèrits necessaris

650

43067394

Reuneix els mèrits necessaris

651

43068256

Reuneix els mèrits necessaris

652

43068866

Reuneix els mèrits necessaris

653

43068869

Reuneix els mèrits necessaris

654

43069510

Reuneix els mèrits necessaris

655

43069594

Reuneix els mèrits necessaris

656

43069836

Reuneix els mèrits necessaris

657

43069878

Reuneix els mèrits necessaris

658

43070157

Reuneix els mèrits necessaris

659

43070306

Reuneix els mèrits necessaris

660

43070357

Reuneix els mèrits necessaris

661

43070467

Reuneix els mèrits necessaris

662

43070549

Reuneix els mèrits necessaris

663

43070875

Reuneix els mèrits necessaris

664

43070903

Reuneix els mèrits necessaris

665

43070913

Reuneix els mèrits necessaris

666

43071898

Reuneix els mèrits necessaris

667

43072301

Reuneix els mèrits necessaris

668

43072691

Reuneix els mèrits necessaris

669

43072868

Reuneix els mèrits necessaris

670

43072871

Reuneix els mèrits necessaris

671

43073003

Reuneix els mèrits necessaris

672

43073168

Reuneix els mèrits necessaris

673

43073503

Reuneix els mèrits necessaris

674

43073830

Reuneix els mèrits necessaris

675

43074948

Reuneix els mèrits necessaris

676

43075089

Reuneix els mèrits necessaris

677

43075347

Reuneix els mèrits necessaris

678

43075623

Reuneix els mèrits necessaris

679

43075631

Reuneix els mèrits necessaris

680

43075800

Reuneix els mèrits necessaris

681

43075825

Reuneix els mèrits necessaris

682

43075840

Reuneix els mèrits necessaris

683

43076124

Reuneix els mèrits necessaris

684

43078461

Reuneix els mèrits necessaris

685

43078647

Reuneix els mèrits necessaris

686

43078937

Reuneix els mèrits necessaris

687

43079368

Reuneix els mèrits necessaris

688

43079479

Reuneix els mèrits necessaris

689

43080546

Reuneix els mèrits necessaris

690

43080795

Reuneix els mèrits necessaris

691

43081105

Reuneix els mèrits necessaris

692

43081118

Reuneix els mèrits necessaris

693

43081770

Reuneix els mèrits necessaris

694

43082345

Reuneix els mèrits necessaris

695

43082629

Reuneix els mèrits necessaris

696

43082933

Reuneix els mèrits necessaris

697

43083783

Reuneix els mèrits necessaris

698

43084955

Reuneix els mèrits necessaris

699

43084968

Reuneix els mèrits necessaris

700

43085401

Reuneix els mèrits necessaris

701

43088374

Reuneix els mèrits necessaris

702

43091054

Reuneix els mèrits necessaris

703

43092662

Reuneix els mèrits necessaris

704

43094790

Reuneix els mèrits necessaris

705

43097690

Reuneix els mèrits necessaris

706

43106305

Reuneix els mèrits necessaris

707

44325560

Reuneix els mèrits necessaris

708

44326220

Reuneix els mèrits necessaris

709

44326300

Reuneix els mèrits necessaris

710

44327202

Reuneix els mèrits necessaris

711

46547306

Reuneix els mèrits necessaris

712

46621325

Reuneix els mèrits necessaris

713

52210309

Reuneix els mèrits necessaris

714

52532137

Reuneix els mèrits necessaris

715

52641275

Reuneix els mèrits necessaris

716

71091996

Reuneix els mèrits necessaris

717

73557665

Reuneix els mèrits necessaris

718

74185162

Reuneix els mèrits necessaris

719

78199693

Reuneix els mèrits necessaris

720

78200748

Reuneix els mèrits necessaris

721

78201424

Reuneix els mèrits necessaris

722

78202196

Reuneix els mèrits necessaris

723

78202231

Reuneix els mèrits necessaris

724

78203088

Reuneix els mèrits necessaris

725

78204100

Reuneix els mèrits necessaris

726

78204649

Reuneix els mèrits necessaris

727

78205101

Reuneix els mèrits necessaris

728

78205488

Reuneix els mèrits necessaris

729

78206554

Reuneix els mèrits necessaris

730

78206990

Reuneix els mèrits necessaris

731

78207267

Reuneix els mèrits necessaris

732

78207432

Reuneix els mèrits necessaris

733

78208169

Reuneix els mèrits necessaris

734

78209520

Reuneix els mèrits necessaris

735

78209577

Reuneix els mèrits necessaris

736

78210079

Reuneix els mèrits necessaris

737

78212492

Reuneix els mèrits necessaris

738

80046466

Reuneix els mèrits necessaris

 

ANNEX II RELACIÓ DE PERSONES EMPLEADES PÚBLIQUES QUE NO HAN SUPERAT L'AVALUACIÓ DE COMPETÈNCIES

1

18231937

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

2

18217245

No té la formació mínima en matèria d'igualtat

3

18232512

No reuneix la puntuació mínima relativa al bloc d'Aprenentatge

4

18235297

No té la formació mínima en matèria d'igualtat

5

18236542

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

6

34870207

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

7

42984399

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

8

42988671

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

9

42992059

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

10

42992424

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

11

42993949

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

12

42994891

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

13

42997051

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

14

42997425

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

15

42997441

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

16

42999471

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

17

42999620

No compta amb la formació específica en Igualtat.

18

42999629

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

19

43002519

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

20

43004875

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

21

43007076

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

22

43008073

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

23

43008874

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

24

43009179

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

25

43012959

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

26

43015546

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

27

43015554

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

28

43016648

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

29

43020077

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

30

43020710

No compta amb la formació, ni Igualtat.

31

43022962

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

32

43023321

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

33

43023323

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

34

43023661

No té la formació mínima en matèria d'igualtat

35

43024261

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

36

43024988

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

37

43026829

No té la formació mínima en matèria d'igualtat

38

43027465

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º ni reuneix la puntuació

39

43028069

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

40

43031320

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

41

43031518

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

42

43031742

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

43

43031860

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

44

43032237

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

45

43032790

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

46

43033338

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

47

43033633

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

48

43033895

No compa amb la puntuació mínima (Annex 1)

49

43034682

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

50

43036178

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

51

43037919

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

52

43038829

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

53

43038894

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni igualtat.

54

43040227

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

55

43041450

No ha superat l'avaluació de competències (Annex 3)

56

43041565

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

57

43041568

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

58

43041594

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

59

43042637

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

60

43043437

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

61

43043480

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

62

43044640

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

63

43044996

No té la formació mínima en matèria d'igualtat

64

43045134

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

65

43045298

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

66

43047237

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

67

43048304

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

68

43049486

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

69

43051703

No compta amb la formació específica en igualtat.

70

43052444

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

71

43053820

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

72

43055486

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

73

43055826

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

74

43059272

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

75

43059533

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

76

43060564

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

77

43066367

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

78

43068257

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

79

43069341

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

80

43070016

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

81

43073170

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

82

50299718

No compta amb la puntuació mínima (Annex 1)

83

52190772

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

84

73777663

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

85

77506538

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

86

78199211

No compta en la formació específica en matèria d'igualtat.

87

78200702

No compta amb la formació específica en igualtat.

88

78205755

No compta amb la formació específica "avaluació 360", ni Igualtat.

89

78208951

No compta amb la formació específica "avaluació 360".

90

78209686

No té la formació específica sobre l'Avaluació 360º

 

Palma, 16 de juliol de 2020

El cap de departament de Personal (Decret de batllia núm. 3000, de 26 de febrer de 2014, publicat al BOIB núm. 30, de 4 de març de 2014) ​​​​​​​Antoni Pol Coll