Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 6356
Sol·licitud de llicència d’activitat permanent de major de veleria i serveis complementaris de l’empresa DOYLE SAILS PALMA C.B amb núm. Expedient 9726E/19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D. Christopher Charles Sherlock, en representació de l'empresa DOYLE SAILS PALMA C.B, ha sol·licitat d'aquesta Batlia llicència d'activitat permanent de major de veleria i serveis complementaris, a emplaçar al carrer Celleters, 27, projecte  redactat per D. Lluis Mas Barceló i núm. Expedient 9726E/19.

En compliment del disposat a l'article 41 c) de la Llei 7/2013, de 26 de novembre, de regim jurídic d'instal·lació, accés i exercici d'activitats a les Illes Balears, se sotmet a informació pública, per un Termini de 10 dies, comptats a partir del dia següent a la publicació d'aquest edicte a la pàgina web d'aquest Ajuntament, a efectes que les persones físiques o jurídiques, associacions, entitats veïnals i les que estiguin interessats formulin les observacions que considerin pertinents.

L'expedient es troba de manifest i pot consultar-se durant les hores d'oficina al Negociat d'Activitats d'aquest Ajuntament, situat al carrer Major, 2 de Marratxí.

 

Marratxí, 19 de juny del 2020

El Regidor d'Urbanisme

Joan Francesc Canyelles Garau