Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI

Núm. 7089
Acord d’aprovació definitiva de la modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Campos per a la incorporació d’un sistema general d’equipament assistencial públic en sòl rústic (ses Sitjoles)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme, en sessió de dia 31 de juliol de 2020, ha pres l'acord següent:

«Atès l'expedient relatiu a la Modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Campos per a la incorporació d'un sistema general d'equipament assistencial públic en sòl rústic (ses Sitjoles), a les parcel·les 100 i 200, del polígon 1 del terme municipal de Campos, en el tràmit previst en l'article 164 del Reglament general de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'ordenació i ús del sòl per a l'illa de  Mallorca, i d'acord amb el dictamen de la Ponència Tècnica d'Ordenació del Territori i Urbanisme, aquesta Comissió Insular acorda l'aprovació definitiva de l'esmentada modificació puntual.

Tot això, conforme amb l'Informe del Servei Jurídic d'Urbanisme i del Servei Tècnic d'Urbanisme de la Direcció Insular d'Urbanisme de dia 16 de juliol de 2020, el qual, com a motivació, forma part d'aquest acord. »

Així mateix, es fan públiques les normes urbanístiques:

Fitxa de sistema

L'àmbit del sistema general assistencial de Ses Sitjoles es regularà per la següent fitxa particularitzada:

- Àmbit: segons plànol (finques 100 i 200 del polígon 1).

- Situació de les edificacions en la parcel·la: aïllades.

1. Paràmetres urbanístics:

- Ocupació màxima (%): 15

- Edificabilitat màxima (m2/m2): 0,15

- Altura màxima (m): 6,5

- Altura total (m): 8

- Nombre màxim de plantes: S+B+1P

- Separació de les edificacions a vials i límits (m): 3. No obstant això, les edificacions existents podran mantenir les separacions existents. En tot cas, no serà aplicable la separació mínima de 100 metres de les zones boscoses majors de 5 ha.

2. Usos admesos:

A més dels usos propis en sòl rústic, admesos o condicionats pel Pla Territorial Insular de Mallorca en les zones SRG iAIA, es permetran, sense declaració prèvia a la llicència d'interès general, els següents usos:

Equipaments: assistencial. Usos complementaris: docent i esportiu. També s'admetran els usos vinculats i subordinades al funcionament dels usos prinipals i complementaris, així com el residencial comunitari per a personal al servei de les instal·lacions i persones i transeunts en tractament.

La publicació d'aquest acord es fa a reserva de l'aprovació de l'acta.

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent a la publicació del present acord. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Palma, 31 de juliol de 2020

El secretari de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme Jaume Munar Fullana