Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SELVA

Núm. 7012
Derogació definitiva de l'ordenança fiscal que regula el preu públic del servei de teleassitència

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Núm. d'expedient: 399/2020

Assumpte: anunci de la derogació definitiva de l'ordenança fiscal reguladora del preu públic del servei de teleassistència

El Ple de l'Ajuntament de Selva, en sessió ordinària celebrada el 9 de juny de 2020 va aprovar inicialment la derogació de l'Ordenança fiscal reguladora del preu públic del servei de teleassistència.

El 16 de juny de 2020 es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) l'anunci de la derogació inicial de l'ordenança fiscal reguladora del preu públic del servei de teleassistència (BOIB núm. 108). De conformitat amb l' establert a l'article 17.2 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, es va exposar al públic l'acord esmentat per termini de 30 dies per tal que els interessats poguessin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimessin oportunes.

Transcorregut aquest termini no s'han presentat reclamacions, i per tant es considera aprovat definitivament l'esmentat acord.

Interposició de recursos

Contra l'esmentada resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la Batlia, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la notificació de la present resolució, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la notificació d'aquesta resolució; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents.

 

Selva, 31 de juliol de 2020

El batle

Joan Rotger Seguí

 

Acord del Ple de l'Ajuntament de Selva el que es deroga l'ordenança fiscal reguladora del servei de teleassistència

Antecedents

1. L'ordenança fiscal reguladora del preu públic del servei de teleassistència, actualment es troba en vigor, constitueix el fet imposable la prestació del Servei de Teleassistència que consisteix en el lliurament als usuaris dels aparells per un temps indefinit o segons necessitat de l'usuari, connectats amb una central d'alarmes les 254 hores del dia amb la finalitat de donar suport davant situacions de crisis, caigudes, emergències sanitàries o de l'habitatge.

2. Aquest servei es segueix prestant, i degut a la situació actual de crisis, es proposa derogar aquesta ordenança fiscal.

Consideracions jurídiques

1. L'article 17 i següents del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel que s'aprova el text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals.

2. L'article 22 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local.

Per tot això es proposa que el Ple de l'Ajuntament aprovi el següent,

Acord

1. Aprovar la derogació inicial de l'ordenança fiscal reguladora del preu públic del servei de teleassistència.

2. Publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), l'aprovació definitiva.