Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 6975
05/2020. Departament tributari. Aprovació provisional de modificació de les ordenances de Taxa per parades i dels preus públics d'Escola de música i de l'IME

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en sessió ordinària de dia 30 de juliol de 2020, ha aprovat provisionalment l'expedient de modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per aprofitaments especials d'ocupacions temporals amb parades i altres activitats similars a terrenys de titularitat pública local, concepte 316,03.

De conformitat amb el disposat a l'article 17, de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, els esmentats acords s'exposaran al públic al tauler d'edictes de l'Excm. Ajuntament de Palma (www.palma.cat), durant el termini de trenta dies hàbils comptats a partir del següent al de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a fi que els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions i suggeriments que estimin oportunes.

L'Ajuntament Ple, en sessió ordinària de dia 29 de juliol de 2020, ha aprovat inicialment els expedients de modificació de les ordenances de preus públics:

- per prestació de serveis i realització d'activitats a l'Escola municipal de música, concepte 341,15

- per la prestació de serveis, activitats esportives i l'ús de la infraestructura esportiva de titularitat municipal, concepte 341,03

De conformitat amb el disposat a l'article l'article 49 del Text Refós de la Llei d'Hisendes Locals, aprovat per RDL 2/2004, de 5 de març, l'esmentat acord s'exposarà al públic al tauler d'edictes de l'Excm. Ajuntament de Palma (www.palma.cat), durant el termini de trenta dies hàbils comptats a partir del següent al de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a fi que els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions i suggeriments que estimin oportunes.

La qual cosa es fa pública per coneixement general i als indicats efectes.

 

Palma, 30 de juliol de 2020

La cap del Departament Per delegació (Decret de batlia 3000, BOIB núm. 30 de 04/03/2014)

Mª Gloria Belmonte Barcia