Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 6974
Notificació d’expedient per recuperació d’animal de companyia identificat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

No havent-se pogut notificar en la forma establerta a l'art. 42 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques, al propietari de l'animal corresponent a l'expedient núm. 2020/3731, per no disposar de dades suficients en quant a la seva identitat, pel present i d'acord amb l'estipulat en l'art. 44 de la citada Llei, es procedeix a la seva notificació mitjançant el present anunci en la forma que es transcriu a  continuació:

Núm. expedient Agricultura i Ramaderia: 2020/3731

Núm. Microxip Identificació Animal: 941000019047859

Nom de l'animal: CALA

Nom propietari: LUCILCE SAGEMMELLER

Núm. document identificatiu: DESCONEGUT

Per part de l'Àrea d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Caça del Consell Insular de Formentera s'ha intentat esbrinar la seva identitat i direcció de contacte mitjançant tel número de microxip que figura en el Registre d'Identificació d'Animals de Companyia de les Illes Balears (RIACIB).

Atès que la identificació ha resultat infructuosa en tots els intents, per la present notificació i d'acord amb el que disposa l'Ordenança Municipal que regula la tinença d'animals a l'entorn humà, siguin domèstics, domesticats o salvatges en captivitat al terme municipal de Formentera (BOIB núm. 13 de 28.01.2003).

Us comuniquem que, a partir de aquesta notificació, teniu un termini de 10 dies per recuperar l'animal de la vostra propietat, mitjançant l'abonament de les despeses que hagi originat i presentant la cartilla sanitària. Transcorregut aquest temps o si no s'abonen les despeses, l'animal es considerarà abandonat.

 

Formentera, 28 de juliol de 2020

La presidenta Alejandra Ferrer Kirschbaum