Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 6734
Resolució del president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per la qual s'aproven les llistes definitives de persones admeses i excloses de les proves selectives per a l’ingrés pel torn lliure i per la promoció interna, inclosa la reserva per a les persones amb discapacitat, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, subgrup A1, especialitat psicòleg/a,corresponents a l’Oferta d'ocupació pública extraordinària, taxa addicional d’estabilització de l'ocupació temporal -TAO-, de personal funcionari de l’any 2017, i es modifica l’Annex I de les bases específiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 20 de juny de 2018 es varen aprovar les bases generals que han de regir l'execució de les ofertes d'ocupació pública del personal funcionari de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per als anys 2016 i 2017 (BOIB núm. 80, de 28 de juny de 2018).

2. Per Resolució del president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 3 de desembre de 2019 (BOIB núm. 165, de 7 de desembre) es va aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits, i designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, i per la promoció interna, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, subgrup A1, especialitat Psicòleg/a, corresponents a l'Oferta d'ocupació pública extraordinària de personal funcionari del l'any 2017. L'apartat III-b) de l'annex 2 de les bases especifiques va ser objecte de rectificació d'errades materials per Resolució de 21 de gener de 2020 (BOIB núm. 12, de 28 de gener).

2. Mitjançant la Resolució de 12 de març de 2020 es varen aprovar les llistes provisionals de persones admeses i excloses de les proves selectives esmentades, amb la indicació de les causes d'exclusió. La disposició addicional tercera del Reial decret 463/2020, de 14 de març, que declarava l'estat d'alarma per a la gestió de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, va suspendre i interrompre el terminis per a la tramitació dels procediments administratius, i en conseqüència es varen suspendre el processos selectius.

3. En data 28 de maig de 2020 es varen publicar en el BOIB núm.95, de 28 de maig, les llistes provisional d'admesos i exclosos, atorgant un termini de 10 dies hàbils per esmenar els defectes o adjuntar els documents que siguin preceptius, comptadors des de l'1 de juny de 2020, data d'efectes per a reprendre o reiniciar els terminis administratius, segons l'establert a l'article 9 del Reial Decret 537/2020, de 22 de maig (BOE núm. 145, de 23 de maig).

4. En data 12 de juny de 2020 va finalitzar el termini per esmenar o adjuntar els documents preceptius i, d'acord amb la base novena de la convocatòria, s'ha de dictar resolució en què s'aprova la llista definitiva de persones admeses i excloses.

5. La paralització de l'execució del processos selectius ha impossibilitat el compliment de la realització de les proves selectives d'acord amb el calendari indicat al punt 10.1 de l'Annex 1 de la Resolució de 3 de desembre de 2019 (BOIB núm. 165, de 7 de desembre), que estableix les bases específiques per a la convocatòria de l'especialitat de Psicòleg/loga, corresponents a les l'Oferta d'ocupació pública extraordinària de personal funcionari del l'any 2017. S'han de modificar aquestes bases específiques, i establir un nou calendari per al desenvolupament de les proves selectives.

Fonaments de Dret

1. La Base general 9, aprovada mitjançant la Resolució de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 20 de juny de 2018, (BOIB núm. 80, de 28 de juny de 2018), estableix que finalitzat el termini de 10 dies hàbils, i esmenades les sol·licituds, si escau, la Presidència de l'IMAS ha de dictar resolució per la qual s'aprova la llista definitiva de persones admeses i excloses.

2. L'article 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig (BOE núm. 145, de 23 de maig), que estableix que, amb efectes des de l'1 de juny de 2020, es reprenguessin o reiniciessin el còmput dels terminis administratius.

3. El president de l'IMAS és l'òrgan competent per convocar i resoldre els procediments de selecció, establir-ne les bases, els programes i el contingut de les proves i nomenar els membres dels òrgans de selecció, d'acord amb allò que es preveu en l'article 7.2.13 del Text consolidat dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019, (BOIB núm.67, de 18 de maig).

Per tot l'exposat,

RESOLC

1. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants admeses a les proves selectives corresponents a l'Oferta d'ocupació pública extraordinària, en els termes que estableix l'annex 1 d'aquesta Resolució.

2. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants excloses de les proves selectives corresponents a l'Oferta d'ocupació pública extraordinària, amb la indicació de les causes d'exclusió, en els termes que estableix l'annex 2 d'aquesta Resolució.

3. Modificar el punt 10.1 de l'Annex I, que regula les bases específiques que han de regir aquesta convocatòria extraordinària de l'especialitat de Psicòleg/a, relatiu al calendari i desenvolupament dels exercicis, que serà el següent:

- Primer exercici del torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat: del 7 de setembre al 4 d'octubre de 2020.

- Segon exercici del torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, i primer exercici del torn de promoció interna: del 5 d'octubre al 31 d'octubre de 2020.

- Tercer exercici del torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, i segon exercici del torn de promoció interna: del 15 de novembre al 20 de desembre de 2020.

4. Determinar que el primer exercici del torn lliure, inclosa la reserva per persones amb discapacitat, corresponent a la convocatòria extraordinària de l'especialitat de Psicòleg/loga, es realitzarà dia 26 de setembre de 2020. El lloc i l'hora de l'examen es publicarà a la seu electrònica del Consell de Mallorca, en el Portal de l'Opositor, i en el tauler d'anuncis de l'IMAS.

5. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la seu electrònica del Consell de Mallorca, en el Portal de l'Opositor, i en el tauler d'anuncis de l'IMAS.

Interposició de recurs

Contra aquesta Resolució – que no exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se notificat (o publicat), d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les Administracions públiques, i l'article 28.1 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovat definitivament l'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18- de maig de 2019).

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques.

  

Palma, 20 de juliol de 2020

El president de l'IMAS

Javier de Juan Martín

Documents adjunts