Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 6637
Nomenament tinents de Batlia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. Batle President d'aquesta Corporació Municipal, entre d'altres, ha adoptat el Decret, núm. 1961, de 7 de juliol, de Nomenament de Tinents de Batlia, que literalment diu així:

«El Sr. Joan Manera Jaume, Batle President de l'Excel·lentíssim Ajuntament d'Andratx, per acord del Ple de la Corporació Municipal reunit en sessió extraordinària i urgent dia 28 de juny de 2020, i de conformitat amb el que disposa l'article 46 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals de 28 de novembre de 1986, i a la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, al respecte; tinc a be en dictar la següent RESOLUCIÓ:

PRIMER. – Nomenar Tinents de Batlia als Regidors següents:

1r. Tinent de Batlia, a la Sra. Katia F.L. Rouarch

2n. Tinent de Batlia, al Sr. Antoni Mir Salvà

3r. Tinent de Batlia, a la Sra. Ruth Mateu Vinent

SEGON. – Als Tinents de Batlia els hi correspondrà substituir a aquesta Batlia en la totalitat de les seves funcions i per l'ordre del seu nomenament, en els casos d'absència, malaltia o impediment que li impossibiliti per a l'exercici de les seves atribucions.

TERCER. - Comunicar aquest Decret als Tinents de Batlia nomenats, fent-lis constar que hauran de mantenir informat a aquest Ajuntament de l'exercici de les seves atribucions com a Batle Accidental, i no podran, durant el citat exercici, ni modificar les delegacions ja efectuades per aquest Ajuntament amb anterioritat, ni atorgar-ne altres noves.

QUART. – De la present resolució se'n donarà compte al Ple en la primera sessió que celebri, i es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici, de la seva efectivitat des del dia següent de la present Resolució.

CINQUÈ. – Queden derogats els Decrets i Resolucions així com qualsevol altre resolució que s'oposi al contingut del present Decret.»

El qual es fa públic pel seu coneixement en general.

 

Andratx, 7 de juliol de 2020

El batle

Joan Manera Jaume