Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 6634
Expedient 3719 / 2018. Aprovació reglament municipal de servei públic de transport de viatgers amb automòbils de turisme d'Andratx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Pel Ple de la Corporació en sessió celebrada el dia 19 de Juny de 2020, es va adoptar l'acord següent:

Expedient 3719 / 2018. Aprovació reglament municipal de servei públic de transport de viatgers amb automòbils de turisme d'Andratx.

El Ple de la Corporació Municipal en sessió ordinària celebrada el dia 28 de novembre de 2019, va acordar aprovar inicialment el reglament municipal del servei públic de viatgers en automòbils de turisme d'Andratx.

L'esmentat Reglament es va sotmetre a informació pública mitjançant anuncis en el tauler d'edictes de l'Ajuntament, en el Butlletí oficial de les Illes Balears i mitjançant publicació del text en la pàgina web de la Corporació durant un termini de 30 dies es va concedir audiència a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes en l'àmbit territorial del municipi d'Andratx que estiguessin inscrites en el registre municipal d'associacions veïnals i es va remetre el reglament a l'Institut Balear de la Dona a l'efecte que s'emetés informe sobre l'impacte de gènere.

Un cop finalitzat el període d'informació al públic, emès informe per part de l'Institut Balear de la Dona i vist l'informe conjunt emès per l'Assessora Jurídica de Secretaria i la Secretària Municipal.

ES PROPOSA A EL PLE L'ADOPCIÓ DEL SEGÜENT ACORD:

PRIMER.- Introduir en el Reglament de taxis d'Andratx les propostes que, durant el termini d'informació pública i audiència, ha presentat l'Institut Balear de la Dona mitjançant informe de 28 de gener de 2020 sobre l'impacte de gènere de la reglamentació proposta i en matèria d'igualtat, de l'activitat projectada, d'acord amb l'article 5 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes, amb relació a la llei 5/2000, de 20 d'abril, de l'Institut Balear de la Dona.

SEGON.- Modificar, d'ofici, els articles 1, 2, 5, 7 a 11 i 13 del Reglament municipal del servei públic de viatgers i viatgeres en automòbils de turisme d'Andratx, pels motius exposats els Fonaments de Dret assenyalats.

TERCER.- Aprovar el text modificat del Reglament municipal del servei públic de viatgers i viatgeres en automòbils de turisme d'Andratx.

QUART.- Sotmetre aquesta aprovació a un tràmit d'informació pública durant el termini de 30 dies mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'edictes de l'Ajuntament i mitjançant publicació del text en la pàgina web de la Corporació.

CINQUÈ.- Concedir de forma simultània audiència a les associacions veïnals i defensa de les persones consumidores i usuàries establertes en l'àmbit territorial del municipi d'Andratx que estiguin inscrites en el registre municipal d'associacions veïnals, les finalitats de les quals guardin relació directa amb el objecte de l'expressat reglament.

SISÈ.- Remetre el nou text del Reglament municipal del servei públic de viatgers i viatgeres en automòbils de turisme d'Andratx a l'Institut Balear de la Dona a l'efecte que pugui emetre informe sobre l'impacte de gènere de la modificació proposada.

 

Andratx, 15 de juliol de 2020

El batle Joan Manera Jaume