Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 6592
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es reobre el termini de presentació de sol·licituds que preveu la Resolució de la presidenta del FOGAIBA, de 17 de febrer de 2020, per la qual es convoquen les ajudes de suport a les confraries de pescadors de les Illes Balears per a l’any 2020, i la Resolució de la presidenta del FOGAIBA, de 17 de febrer de 2020, per la qual es convoquen subvencions per a les associacions o federacions de confraries de pescadors de les Illes Balears per a l’any 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 20 de febrer de 2020 es va a publicar al BOIB núm. 22 la Resolució de la presidenta del FOGAIBA, de 17 de febrer de 2020, per la qual es convoquen les ajudes de suport a les confraries de pescadors de les Illes Balears per a l'any 2020, i la Resolució de la presidenta del FOGAIBA, de 17 de febrer de 2020, per la qual es convoquen subvencions per a les associacions o federacions de confraries de pescadors de les Illes Balears per a l'any 2020.

Aquestes convocatòries van establir un termini de presentació de sol·licituds fins al 31 de març del 2020.

El Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària, ha suposat l'adopció de mesures de contenció extraordinàries per pal·liar-ne els efectes, tant en l'àmbit de l'Administració general de l'Estat com en l'autonòmic. Aquest reial decret estableix, en la disposició addicional tercera, la suspensió dels terminis administratius, si bé preveu, a l'apartat 4, la possibilitat que les entitats del sector públic puguin acordar motivadament la continuació d'aquells procediments i resolucions referits a situacions estretament vinculades als fets justificatius de l'estat d'alarma o que siguin indispensables per a la protecció de l'interès general o per al funcionament bàsic dels serveis.

El 4 d'abril del 2020 es va publicar al BOIB número 52 la Resolució de la presidenta del FOGAIBA d'1 d'abril de 2020, per la qual s'acorda la represa dels procediments de concessió de subvencions, per raons d'interès general, i es dicten instruccions de gestió i funcionament en el marc de l'afectació de la COVID-19. En aquesta darrera resolució, s'acorda reprendre, per raons d'interès general, tots els procediments per sol·licitar i concedir subvencions gestionats pel FOGAIBA que estiguessin en tramitació amb data 14 de març del 2020.

No obstant això, atesa la confusió que la suspensió dels terminis acordats com a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma pot provocar en els possibles beneficiaris d'aquestes dues línies d'ajuda i atesa la importància que té, per al sector pesquer, el suport públic per a les actuacions desenvolupades per les entitats associatives pesqueres, s'estima convenient reobrir el termini de presentació de sol·licituds. 

Per tot això, fent ús de les atribucions que tinc conferides, a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

 

RESOLUCIÓ

Primer

Es reobre el termini de presentació de sol·licituds que preveu el punt 1 de l'apartat sisè de la Resolució de la presidenta del FOGAIBA, de 17 de febrer de 2020, per la qual es convoquen les ajudes de suport a les confraries de pescadors de les Illes Balears per a l'any 2020, publicada al BOIB núm. 22, de 20 de febrer de 2020, per un període de deu dies hàbils a comptar des del dia següent de la publicació d'aquesta resolució al BOIB.

Segon

Es reobre el termini de presentació de sol·licituds que preveu el punt 1 de l'apartat sisè de la Resolució de la presidenta del FOGAIBA ,de 17 de febrer de 2020, per la qual es convoquen subvencions per a les associacions o federacions de confraries de pescadors de les Illes Balears, per a l'any 2020, publicada al BOIB núm. 22, de 20 de febrer de 2020, per un període de deu dies hàbils a comptar des del dia següent de la publicació d'aquesta resolució al BOIB.

 

Tercer

Aquesta resolució s'ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 22 de juliol de 2020

La presidenta del FOGAIBA

María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño