Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 6331
Aprovació del règim de fiscalització i intervenció limitada prèvia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El ple de l'Ajuntament d'Alcúdia, en sessió realitzada el 3 de juliol de 2020, va acordar, entre d'altres, l'aprovació del règim de fiscalització i intervenció limitada prèvia de requisits bàsics: 

ACORD: 

Primer.- Aprovar l'establiment del règim de fiscalització i intervenció limitada prèvia de les despeses i obligacions de l'Ajuntament d'Alcúdia i de les entitats del seu sector públic subjectes a funció interventora (Consorcis adscrits), de conformitat amb l'article 13 del RD 424/2017. 

Segon.- Aprovar els tipus de despeses i obligacions sotmeses a fiscalització i intervenció limitada prèvia en règim de requisits bàsics que es concreten en l'Annex I, els quals formen part del mateix a tots els efectes legals, i els quals engloben tots els tipus de despeses i obligacions amb efectes pressupostaris, a excepció d'aquells que els sigui aplicable el règim ordinari de fiscalització i intervenció prèvia. 

Tercer.- Aprovar els requisits bàsics adaptats a l'Acord del Consell de Ministres de 30 de maig de 2008, actualitzat per acord de 25 de juliol de 2018, així com els establerts per aquesta corporació segons la tipologia d'expedient, a comprovar en l'exercici de les actuacions de fiscalització i intervenció limitada prèvia en règim de requisits bàsics. 

Quart.- Aprovar que qualsevol altra tipologia de despesa no enumerada expressament en l'Annex I, i al qual no sigui aplicable el règim ordinari, també estarà sotmesa a fiscalització i intervenció prèvia limitada de requisits bàsics, havent de comprovar els extrems generals regulats en el RD 424/2017. 

Cinquè.- Aprovar la substitució de la fiscalització prèvia de drets i ingressos per la nota o presa de raó en comptabilitat, per a l'Ajuntament d'Alcúdia i entitats del seu sector públic subjectes a funció interventora d'acord amb l'article 9.1 del RD 424/2017. 

Sisè.- Determinar com a data d'entrada en vigor dels anteriors acords el dia següent al de la seva aprovació per part d'aquest plenari i dia 1 de gener de 2021 pel que fa a l'àrea de contractació. 

Setè.- Deixar sense efectes qualsevol altra disposició de l'Ajuntament, en tot allò que contradigui els presents acords en matèria de control intern. 

Vuitè.- Publicar, a títol informatiu, l'acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

Novè.- Que es doni compte de l'acord aprovat a aquesta Intervenció de Fons, a la Secretaria i la Tresoreria, així com als diferents centres gestors de despeses de l'Ajuntament, per al seu coneixement i efectes.”

 

Alcúdia, 15 de juliol de 2020

La batlessa 

Bàrbara Rebassa Bisbal