Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 6321
Aprovació definitiva de la suspensió de la vigència de l'Ordenança fiscal reguladora de les taxes per l'ocupació de terrenys de titularitat pública local per bars, cafès, cafeteries i restaurants amb taules, cadires, vitrines, aparadors, expositors, quioscs, cabines i altres instal·lacions anàlogues amb finalitat lucrativa al T.M. de Son Servera (Illes Balears)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès l'edicte publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 91, de 23 de maig de 2020, en relació a l'acord adoptat pel Ple de l'Ajuntament de Son Servera, en sessió ordinària de dia 21 de maig de 2020, mitjançant el qual s'aprovà inicialment la suspensió de la vigència de l'Ordenança fiscal reguladora de les taxes per l'ocupació de terrenys de titularitat pública local per bars, cafès, cafeteries i restaurants amb taules, cadires, vitrines, aparadors, expositors, quioscs, cabines i altres instal·lacions anàlogues amb finalitat lucrativa al T.M. de Son Servera.

De conformitat amb el previst a l'article 17 del Real Decret Legislatiu 2/2004 pel que s'aprova el Text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, i havent transcorregut el termini d'exposició al públic sense que s'hagin presentat cap al·legació ni reclamació en relació a la suspensió de la vigència de l'Ordenança fiscal reguladora de les taxes per l'ocupació de terrenys de titularitat pública local per bars, cafès, cafeteries i restaurants amb taules, cadires, vitrines, aparadors, expositors, quioscs, cabines i altres instal·lacions anàlogues amb finalitat lucrativa al T.M. de Son Servera, transcrivint-se l'acord que es detalla a continuació:

“PRIMER. Aprovar la suspensió de la vigència de l'Ordenança fiscal reguladora de les taxes per l'ocupació de terrenys de titularitat pública local per bars, cafès, cafeteries i restaurants amb taules, cadires, vitrines, aparadors, expositors, quioscs, cabines i altres instal·lacions anàlogues amb finalitat lucrativa al T.M. de Son Servera (Illes Balears), des de la publicació de l'acord plenari de suspensió fins el 31 de desembre de 2020.

SEGON. Publicar l'aprovació al BOIB.”

 

Son Servera, 14 de juliol de 2020

La batlessa

Natalia Troya Isern