Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

EMPRESA MUNICIPAL DE TRANSPORTS URBANS DE PALMA DE MALLORCA, SA

Núm. 6269
Modificacions a les bases de Consolidació de Treball pel Grup Professional 4, conductors i conductores de l’EMT-Palma, publicades al BOIB núm. 157, de 19 de novembre de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports Urbans de Palma de Mallorca SA, en la sessió de dia 14 de juliol de 2020 va aprovar les següents modificacions a les bases de Consolidació de Treball pel Grup Professional 4, conductors i conductores de l'EMT-Palma, publicades al BOIB núm. 157, de 19 de novembre de 2019:

Punt 6.7.- Ordre d'incorporació i crida (paràgraf primer)

Una vegada finalitzat el procés de selecció, els integrants de les llistes de conductors i conductores seran contractats seguint l'ordre de preferència resultat de les llistes definitives, realitzant-se la crida a les persones que tinguin l'ordre d'incorporació més alt, amb els criteris i limitacions que estableixi a cada moment la legislació vigent.

Per la qual cosa queden eliminats els terminis d'incorporació dels candidats o candidates.

Punt 6.7.- Ordre d'incorporació i crida (darrer paràgraf)

Aquest Procediment de Consolidació de Treball tindrà com a vigència màxima fins el 6 de setembre de 2022, no podent realitzar crides de noves incorporacions a partir d'aquesta data. No obstant, als efectes de les persones que tinguin contracte temporal vigent a 6 de de setembre de 2022, a la finalització del seus contractes temporals, podran renovar amb nous contractes temporals fins que la Llei permeti la transformació en indefinit dels seus contractes.

Per la qual cosa queden prorrogats el termini de vigència màxima del procediment de consolidació de treball.

ANNEX I Composició del Tribunal i terminis de publicació Realització de les proves de selecció:

Les proves de selecció es realitzaran abans del 27 de setembre de 2020.

 Per la qual cosa queden prorrogats el termini de realització de les proves de selecció al procés de consolidació de treball.

 

Palma,  14 de juliol de 2020

El Director Gerent Mateu Marcús Fiol