Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 6257
Extracte de l'Acord adoptat pel Ple de l'Ajuntament de Ferreries en sessió ordinària de 25 de juny de 2020, punt 10 de l'ordre del dia, pel qual s'aproven les bases i la convocatòria que regiran la concessió d'ajudes econòmiques per finançar el cost del preu públic per prestació del servei d'educació infantil per al curs 2020-2021 (expedient E0559/5/2020)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 515638

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index) i a la pàgina web de l'Ajuntament de Ferreries (https://www.carpetaciutadana.org):

«Objecte i finalitat

L'objecte i finalitat d'aquesta convocatòria, de conformitat amb les bases reguladores, és la concessió d'ajudes econòmiques a les famílies amb fillets/es de 0-3 anys per finançar parcialment el cost del preu públic per la prestació del servei d'educació infantil a l'Escola Infantil Ses Oronelles per al curs 2020-2021.

Beneficiaris

Els requisits per poder optar a aquests ajuts són:

 

- Estar empadronat/ada al municipi de Ferreries.

- Ser major de 18 anys o menor amb càrregues familiars.

- No superar el barem d'ingressos establert a l'article 3.

Criteris en la concessión de les ajudes

En la selecció de les sol·licituds i la graduació dels ajuts, les sol·licituds seran valorades d'acord amb l'ordre de prioritats següent i tenint en compte la dotació pressupostària recollida en l'article 2 i els criteris següents:

 

- Els imports màxims i les condicions dels ajuts seran els recollits en els articles 3 i 4.

- La manca d'ingressos es calcularà sobre els ingressos percebuts per la unitat familiar els tres darrers mesos o la vida laboral.

Finalment, s'atendran els ajuts, primer, pels trams més baixos del barem d'ingressos quan es lliurin en el mateix període de matrícula i, en segon lloc, per ordre de matrícula o registre d'entrada.

Consignació pressupostària

Els ajuts seran atesos amb càrrec a l'aplicació pressupostària 323.48100 dels pressuposts generals municipals de 2019 i 2020, en la part que correspongui, amb una quantia màxima de 10.000 euros, sense perjudici que l'import pugui ser ampliat d'acord amb les disponibilitats pressupostàries.

Termini i forma de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds s'obrirà juntament amb el termini de matrícula de l'escoleta i continuarà obert durant el curs escolar fins a esgotar el límit pressupostari establert en les bases.

Les sol·licituds d'ajudes es presentaran mitjançant l'imprès normalitzat (annex 1) dirigit a la batlessa de l'Ajuntament, en horari d'atenció al públic, així com a qualsevol de les oficines assenyalades a l'article 16.4 i art. 66 de la Llei 39/2015, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, juntament amb la documentació complementària.

 

Forma de concessió dels ajuts

La concessió d'aquests ajuts es realitzarà en règim de concurrència competitiva, mitjançant la comparació de les sol·licituds presentades, a fi d'establir la prelació d'aquestes segons els criteris prevists en els articles 3, 4 i 8 d'aquestes bases.»

La qual cosa es publica per a coneixement general.

 

Ferreries, 14 de juliol de 2020

 La Batlessa

Joana Febrer Rotger