Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 6225
Aprovació definitiva de l'establiment del preu públic per la prestació del servei d'escola d'estiu municipal a Bunyola 

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En no haver-se presentat reclamacions durant el termini d'exposició al públic, queda automàticament elevat a definitiu l'Acord plenari provisional d'aquest Ajuntament de Bunyola sobre establiment i l'Acord regulador de preus públics, el text íntegre dels quals es fa públic, en compliment de l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

 «ACORD REGULADOR DEL PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D'ESCOLA D'ESTIU MUNICIPAL.

Article 1. Fonament i naturalesa.

Aquesta Entitat Local, en ús de les facultats contingudes en els articles 41 a 47 i 127 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març estableix el present preu públic per la prestació del servei d'escola d'estiu municipal i segons les normes contingudes en aquest Acord de les quals aquelles són part integrant.

Article 2. Fet imposable.

Constitueix el fet imposable l'efectiva prestació del servei o realització de l'activitat per l'Administració municipal.      

Article 3. Obligats al pagament.

Estan obligats al pagament del preu públic regulat en aquest Acord, els qui es beneficiïn dels serveis i activitats prestats o realitzats per l'Ajuntament a què es refereix l'article primer d'aquest Acord.

Article 4. Responsables.

Respondran solidàriament del pagament dels preus públics les persones físiques o jurídiques o els ens sense personalitat que sol·licitin els serveis o les activitats pels quals hagin de satisfer-se aquells.

Seran responsables subsidiaris els els usuaris dels quals estiguin obligats a satisfer preus públics per raó de serveis o activitats que els beneficien o afecten.

Article 5. Quota tributària.

La quantia del preu públic regulat en aquest Acord serà la quantitat establerta en la següent taula de tarifes:

A) ACTIVITAT D'ESCOLA D'ESTIU

a) Inscripció a l'escola d'estiu:

 

- Mes complet ……….. 175€

- Per Quinzenes ………  90€

- Per Setmanes ……….  55€

 

b) Guarderia:

 

- Matinera de 7.30 a 9.00h ……..   25€

- Guarderia de 15.00 a 17.00h …. .25€

 

c) Menjador

 

- Preu menú diari ……  6€

 

​​​​​​​B) ACTIVITAT ADDICIONAL: CURSET DE NATACIÓ

a) Inscripció al curset de natació: 

 

- Mesos de juliol i agost.........   105,00 €

- Mes de juliol.......................      75,00 €

- Mes d'agost........................       75,00 €

Article 6. Exempcions i bonificacions.

Queden establertes les següents bonificacions al pagament d'aquest preu públic:

A instància de part, es concedirà una bonificació del 25% de les tarifes a les famílies nombroses i un 15% a partir del segon germà. 

Els nins/es inscrits a l'activitat d'escola d'estiu i que s'inscriguin també a l'activitat addicional (curset de natació) tendran una bonificació del 18% sobre les tarifes de l'activitat addicional.

Article 7. Meritació, normes de gestió i pagament.

1. La meritació i l'obligació de pagament del preu públic neixen al moment en què se sol·licita la prestació de qualsevol dels serveis que es regulen en aquest Acord.  El pagament del preu públic s'efectuarà per mensualitat avançades

2. La prestació del servei o sigui l'ingrés dels nins a l'Escola d'Estiu s'ha de fer mitjançant el full d'inscripció.

Article 8. Infraccions i sancions.

Els deutes pels preus públics aquí regulats podran exigir-se pel procediment administratiu de constrenyiment, de conformitat amb l'article 46.3 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març i la norma de recaptació que sigui d'aplicació.

DISPOSICIÓ FINAL

El present Acord regulador, entrarà en vigor i s'aplicarà a partir del dia següent al de la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears i estarà en vigor fins a la seva modificació o derogació expressa.

Queda derogada l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació de serveis de l'escola d'estiu municipal, publicada al BOIB núm. 91 de data 5 de juliol de 2014.» 

Contra el present Acord, conforme a l'article 19 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, es podrà interposar pels interessats recurs contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà al de la publicació d'aquest anunci en el BOIB, davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

 

Bunyola, 13 de juliol de 2020

El Batle

Andreu Bujosa Bestard