Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 6198
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears 9 de juliol de 2020 per la qual s’aproven les llistes definitives de persones candidates i de persones excloses del concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de la categoria d’infermer/infermera de salut mental

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d'1 d'agost de 2018 (BOIB núm. 96/2018, de 4 d'agost) es va convocar un concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de diverses categories de personal estatutari, entre les que està la d'infermer/infermera de salut mental. Aquesta resolució es va completar amb altra posterior de data de 5 de setembre (BOIB 114/2018, de 15 de setembre).

  1. En el BOIB núm. 23, de 22 de febrer de 2020, es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 19 de febrer de 2020 per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del concurs de trasllats de la categoria d'infermer/infermera de salut mental.

  2. Una vegada vençut el termini per presentar reclamacions o per esmenar els defectes detectats en les sol·licituds, d'acord amb la base 5.3 de la convocatòria, l'autoritat convocant ha de dictar una resolució per aprovar les llistes definitives de persones candidates i de persones excloses del concurs de trasllats.

Per tot això, dict la següent

Resolució

  1. Aprovar les llistes definitives de persones candidates i de persones excloses del concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de la categoria d'infermer/infermera de salut mental dependents del Servei de Salut de les Illes Balears, convocat a través de les resolucions a les què  es refereix el punt 1 de l'apartat «Fets».

  1. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web www.ibsalut.es.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa- pot interposar-se un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des del dia següent de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, i l'article 57 de la llei 3/2007, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot presentar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de Palma en el termini de dos mesos comptadors des del dia següent de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

 

Palma, 9 de juliol de 2020

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm. 10/2016)

 

ANNEX Llistes definitives de persones candidates i de persones excloses en el concurs de trasllats de la categoria d'infermer/infermera de salut mental

Llista de persones aspirants admeses

Doc. Identitat

Cognoms, nom

*****653C

Bibiloni Rosselló, Guadalupe

*****163Y

Castaño Fernández, Ana Isabel

*****133M

Clari Hidalgo, Elena del Pilar

*****475X

Iglesias Tamargo, Ana Cristina

*****283L

Izquierdo Hernández, Raquel

*****091V

Navarro Suárez, Isabel

*****614B

Pou Navarro, Maria Teresa

*****601P

Ruiz Sánchez, Montserrat

*****503N

Vilardell Balasch, Marta

Llista de persones aspirants excloses

Doc. Identitat

Cognoms, noms

Motiu exclussió

*****038Z

Sánchez Melero, Elvira Araceli

Desistiment