Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA I SECTORS PRODUCTIUS

Núm. 5999
Extracte de la Resolució del vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius de 2 de juliol de 2020 per la qual s’aprova la convocatòria pública de subvencions per al foment de la biomassa, adreçada a administracions locals, dins el Programa Operatiu FEDER 2014-2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b) i 20.8.a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de dades nacional de subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

1. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d'aquests ajuts les administracions locals.

No poden ser beneficiàries de les subvencions les persones, entitats o agrupacions en què es doni alguna de les prohibicions establertes en l'article 10 del Text refós de la Llei de subvencions i en la Llei 11/2006, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes.

2. Objecte

L'objecte d'aquesta Resolució és aprovar i regular la convocatòria pública d'ajuts per al foment de la biomassa, adreçada a administracions locals.

Aquests ajuts estan cofinançats en un 50 % amb càrrec al Programa Operatiu FEDER 2014-2020 de les Illes Balears.

3. Bases reguladores

L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 15 de maig de 2008 per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'energia a les Illes Balears.

En tot el que no preveuen aquesta Resolució ni l'Ordre esmentada s'ha d'aplicar el Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de Subvencions.

4. Quantia

1. La convocatòria es tramita amb caràcter pluriennal per un import de 300.000 €, amb càrrec al pressupost de la Comunitat Autònoma per als exercicis de 2020 i 2021, i concretament del centre de cost 19701, subprograma 731A01, capítol 7, article 76, FF 31110, amb la distribució d'anualitats següent:

Any 2020:  100.000,00 €

Any 2021:  200.000,00 €

2. En el cas que no es cobreixi la totalitat del pressupost inicial assignat a cada anualitat, l'import romanent s'assigna a l'anualitat següent.

3. Sempre que les disponibilitats pressupostàries ho permetin, es poden incrementar els imports d'aquesta convocatòria. L'import consignat inicialment es pot ampliar, mitjançant una resolució de modificació de la convocatòria, amb els efectes, si escau, que disposa l'article 39.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. La modificació esmentada, llevat que s'estableixi una altra cosa, no implica que el termini per presentar sol·licituds s'ampliï, ni afecta la tramitació ordinària de les sol·licituds presentades i no resoltes expressament.

4. Aquests ajuts estan cofinançats en un 50 % amb càrrec al Programa Operatiu FEDER 2014-2020 de les Illes Balears.

 

5. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds s'inicia a partir del cinquè dia de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i finalitza al cap de tres mesos des de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears o fins al possible exhauriment, dins aquest període, de la quantia econòmica assignada a aquesta convocatòria.

Si s'exhaureixen els crèdits destinats a la convocatòria abans d'acabar el termini de presentació, s'ha de suspendre la concessió de nous ajuts mitjançant la publicació corresponent en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la resolució del vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius.

 

Palma, 2 de juliol de 2020

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius Juan Pedro Yllanes Suárez