Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE FORNALUTX

Núm. 5930
Aprovació definitiva i text integre de la Modificació de l'Ordenança Fiscal reguladora de les taxes per a l'autorització administrativa per a l'estacionament de vehicles de tracció mecànica en els espais públics municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Transcorregut el termini d'exposició pública de la modificació de l'ordenança fiscal núm.22, reguladora de les taxes per a l'autorització administrativa per a l'estacionament de vehicles de tracció mecànica en els espais públics municipals aprovada provisionalment a la sessió ordinària de ple, de 2 de juliol de 2020 (publicada en el BOIB núm. 91, de 23 de maig de 2020 ), sense que s'hagi presentat cap reclamació, l'acord d'aprovació inicial ha esdevingut definitiu. De conformitat amb l'article 103.2 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, l'article 107 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i dels  articles 17.3 i 17.4 del RDL 2/2004, de 2 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, es transcriu a continuació el text modificat.

MODIFICACIÓ DE L'ORDENANÇA

L'article 5 queda redactat de la següent forma:

 “ Article 5é. Normes de gestió:

1.- L'Ajuntament fixarà i senyalitzarà degudament els espais públics ( vials, carrers, aparcaments o zones  ) en què són aplicables les normes d'aquesta Ordenança, per tal que els ususaris tinguin el degut coneixement a l'efecte.

2.- El pagament de la taxa es realitzarà mitjançant l'adquisició dels efectes valorats municipals o “ targetes/bonus anuals o tiquet d'estacionament, que s'han d'adquirir en l'Ajuntament, en el cas de les targetes/bonus, i en les màquines expenedores en el cas dels tiquets. Les targetes/bonus o tiquets post pagables serviran de justificant per invalidar la denúncia per infracció de tots els punts de l'article 6 , durant el temps que el butlletí de Denúncia determini.

L'Ajuntament aprovarà els models oficials de les targetes/bonus o tiquets d'estacionament.

3.- L'operació de regulació d'aparcament s'estableix als carrers i aparcaments:

- Carrer Arbona Colom

- Planta alta del parquing de la dreta a l'inici del carrer Arbona Colom/Carrer Sa Font.

- Aparcament de l'esquerra, a l'inici del carrer Arbona Colom,  en la zona assenyalada  amb marques vials blaves.

- Planta alta del parquing del carrer Bellavista.

Horari: De dilluns a dissabte, de 10:00 a 19:00 hores.

4.- Totes les zones delimitades amb marca vial verda amb la inscripció 24 H estaran destinades exclusivament a residents de Fornalutx que hagin adquirit la targeta/bonus  anual. Aquestes places sòl podran estar ocupades durant vint-i-quatre hores a partir de l'estacionament, restant obligats  a anotar l'hora d'arribada en el relotge/plantilla que es facilitarà a l'Ajuntament en el moment d'adquirir la Targeta/bonus anual.

5.- Es destinen quatre places, situades a la planta alta de l'aparcament de la dreta, a l'inici del carrer Arbona Colom, en els quals, els ususaris que hagin adquirit la targeta/bonus anual, podran estacionar durant un període màxim de 30 minuts, per dura terme les gestions considerades necessàries i d'urgent atenció.

Aquestes places estaran senyalitzades mitjançant dues senyals verticals informatives i per marques vials de color verda, i inclouran també una marca vial verda dedins consistent en el dibuix d'un relotge petit.

….     

DISPOSICIÓ FINAL

La present modificació de l'Ordenança entrarà en vigor a partir del dia següent al de la seva publicació integra en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Fornalutx, 6 de juliol de 2020

El batle Francisco Marroig Arbona