Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI DE TRANSPORTS DE MALLORCA

Núm. 5911
Acord del Consell d’Administració del Consorci de Transports de Mallorca sobre la modificació de les Directrius tècniques per al disseny d’actuacions d’implantació, condicionament i millora de parades d’autobús a Mallorca Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera de Mallorca (PISTRVC)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, s'anuncia que el 2 de juliol de 2020 el Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca ha acordat estimar parcialment el recurs de reposició interposat pel Consell Insular de Mallorca contra l'acord del Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca de 9 de març de 2020 sobre l'aprovació definitiva de la modificació del Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera de Mallorca, i rectificar les Directrius tècniques per al disseny d'actuacions d'implantació, condicionament i millora de parades d'autobús a Mallorca de l'esmentat Pla.

2. Contra aquest acord es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Consell d'Administració del CTM, de conformitat amb el que disposa l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, així com l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears; tot allò d'acord amb l'article 6 del Decret 58/2013, de 20 de desembre, d'aprovació dels Estatuts del CTM. El termini per interposar aquest recurs és d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació.

El recurs potestatiu de reposició s'entén desestimat quan no s'ha resolt i notificat la resolució, en el termini d'un mes comptador des del dia següent a la seva interposició; en aquest cas, queda expedita la via jurisdiccional contenciosa administrativa en els terminis establerts a l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Si no s'interposa un recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu, de conformitat amb l'article 45 i següents de la Llei 29/1998, en el termini de dos mesos comptador des de l'endemà de la publicació.

3. En virtut de l'anterior, les Directrius tècniques per al disseny d'actuacions d'implantació, condicionament i millora de parades d'autobús a Mallorca del Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera de Mallorca, queden modificades de la següent manera:

  1. S'afegeix el següent text al final del penúltim paràgraf de l'apartat 8.1 de les Directrius: “En aquest sentit, en determinats casos pot resultar convenient o necessari dur a terme un procediment d'expropiació per garantir que es disposa d'una superfície adequada sobre la qual construir la parada d'autobús”.

  2. Es suprimeix de les Directrius el següent paràgraf de l'apartat 8.2.2.1: “- La via on s'ubica la parada ha de tenir una IMD inferior a 10.000 vehicles/dia.”

4. Aquesta modificació entra en vigor el dia següent d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 3 de juliol de 2020

El director gerent

Maarten J. van Bemmelen